Sizce 2011-2012 Sezonunun Şampiyonu Kim Olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyon Kim Olur

• Beşiktaş

Kullanılan: 8 20.5%
  • Bursaspor

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eskişehirspor

• Fenerbahçe

Kullanılan: 11 28.2%
  • Galatasaray

Kullanılan: 18 46.2%
  • Gaziantepspor

• Gençlerbirliği

• İstanbul BŞB

• Kardemir Karabükspor

• Kayserispor

• Manisaspor

• Medical Park Antalyaspor

• Mersin İY

• MKE Ankaragücü

• Orduspor

• Samsunspor

• Sivasspor

• Trabzonspor

Kullanılan: 2 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    39
Dafny

Dafny

Üye
oyuncularınız dedğiniz kadar kaliteli olsa fener avrupaya 4-5 adam yollamıştı hayal dünyasında yaşayan sizlersiniz.ayrıca avrupa takımlarıyla çekişebilecek bir kadronuz yok. siz ancak nürnberg gibi takımları yenebilirsiniz :) hiç bana o zaman nasıl şampiyon olduk demeyin
Tromso muydu neydi onu hatırlattırma bana.

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
avrupa takımlarıyla çekişebilecek kadro galatasarayda her zaman var ama (!) avrupaya gitmeyi bi başarsalar :d:

• Beğen
Tepkiler: 'Davut, 'Patron ve Dafny
greenmile

greenmile

Üye
oyuncularınız dedğiniz kadar kaliteli olsa fener avrupaya 4-5 adam yollamıştı hayal dünyasında yaşayan sizlersiniz.ayrıca avrupa takımlarıyla çekişebilecek bir kadronuz yok. siz ancak nürnberg gibi takımları yenebilirsiniz :) hiç bana o zaman nasıl şampiyon olduk demeyin

fener avrupaya adam yollamasın şahsen atl madrid e gökhan gönül gitse üzülürüm,çünkü atl madrid ispanyanın orta sınıf takımı.Fenerli futbolcular ancak fenerbahçe den daha büyük bir takıma gideriz diyor ki bu takımlar real madrid,barcelona,m.united,chelsea gibi takımlardır.

Arda 1 yıldır doğru dürüst top oynamamıştır,kabul edilmeli ki gökhn gönül ardadan şuan için daha öndedir.

Bugun fenerbahçenin kadrosu oturmuş bir kadro,alınacak bir forvetle transferi kapatacağız zaten.Sizin gibi yoldan geçeni almıyoruz,eskiden 35 yaşındaki adamları alırdık artık öyle de yapmıyor,takım oyununa direk katkı edecek oyuncuları transfer ediyoruz ki.Bunda da başarılı olduğumuz ortadır.Avrupayla biz rahat çekişiriz güzel kardeşim sen kafanı yorma,bize laf atıyorsunda gidip olympiakostan 20.sn de gol yiyip yeniliyosun neyin mantığı bu?

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
India

India

Üye
şu fenerli mantığına hastayım her konuda kendinizi bizimle kıyaslıyorsunuz çokmu kıskanılıyoruz ne :) ayrıca shadow sen bana tromso dersen ben sana paok deim young boys derimm bunlar fenerin düzeyinde takımlar değil nasıl elendiniz onlara derim

Dafny

Dafny

Üye
şu fenerli mantığına hastayım her konuda kendinizi bizimle kıyaslıyorsunuz çokmu kıskanılıyoruz ne :) ayrıca shadow sen bana tromso dersen ben sana paok deim young boys derimm bunlar fenerin düzeyinde takımlar değil nasıl elendiniz onlara derim
Neyinizi kıskanalım ?
Tromso sizin düzeyinizde haklısınız :ok2:

• Beğen
Tepkiler: greenmile
'Patron

'Patron

Üye
Küçük takımlar kendınden buyuk takımları yendıklerın de övunurleri buyuk takımlar aldıkları kupalarla övünürler kardeş dimi :)

@samsun55
Avrupaya gitmek? mi? Gitmekle kalmıyoruz :

@greenmile Atl Madrid orta sınıf takım olduğu konusunda katılıyorum fakaatt Turkıye ligiyle Ispanya ligini mı karşılastırıyorsun.? Dunyanın en iyi 2 ligi orası yahu.
ayrıca liverpoolda Premıer ligin orta sınıf takımı ama geldi beşiktaşa sekiz attı sızı 2-1 yendı? trabzonu yendı ?
Galatarasayı yen.. Galatarasay 3-0 yendı dımı pardon :D

Evet Şampıyon olursunuz. Şike Şike Şampiyon olursunuz kardeşlerim.

• Beğen
Tepkiler: India
greenmile

greenmile

Üye

Küçük takımlar kendınden buyuk takımları yendıklerın de övunurleri buyuk takımlar aldıkları kupalarla övünürler kardeş dimi :)

@samsun55
Avrupaya gitmek? mi? Gitmekle kalmıyoruz :

@greenmile Atl Madrid orta sınıf takım olduğu konusunda katılıyorum fakaatt Turkıye ligiyle Ispanya ligini mı karşılastırıyorsun.? Dunyanın en iyi 2 ligi orası yahu.
ayrıca liverpoolda Premıer ligin orta sınıf takımı ama geldi beşiktaşa sekiz attı sızı 2-1 yendı? trabzonu yendı ?
Galatarasayı yen.. Galatarasay 3-0 yendı dımı pardon :D

Evet Şampıyon olursunuz. Şike Şike Şampiyon olursunuz kardeşlerim.

Takım olarak bakacaksın,atl madrid le bugun maç yapsak kesin yeniliriz demem sonuçta.Heleki elinden dolu yıldızını gönderdikten sonra.Valla arenanın açılışında fenere maç sattığınızı kabul ediyorsan ben fenerbahçe ile bir kez daha gurur duydum şuan :)

----------Eklendi @ 00:13:03 ---------- Yazıldı @ 00:12:03 ----------

ayrıca avrupa budur,2000 yılından sonra gs avrupada yoktur.

----------Eklendi @ 00:25:19 ---------- Yazıldı @ 00:13:03 ----------

bugün paok ve young boys u tromsoyle kıyaslarsan sana gülerler

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
trabzon olsun isterim ama bu sene zor :(

India

India

Üye
heh yoldan 10 kişi tut bakalım paok veya young boys takımını tanıyormu kendinizi her zaman büyük görüyorsunuz bugün bursa paok veya y.boysla kapışsa her türlü fark atar .birde atletico fenerle maç yapsa fark atar ilk golü de falcao atar sen atleticoyla çekişiriz dersen o zaman da sana gülerler aslanım

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
işte Galatasaray bır köy takımına yenılıyor sonra bı 'avrupa fatihine ' fark atıyor ya bunasıl iş Allah Allah..

----------Eklendi @ 15:23:44 ---------- Yazıldı @ 15:23:26 ----------

bide bişey soracam ya 11 kişi olsaydık ?

• Beğen
Tepkiler: SHS ve India
greenmile

greenmile

Üye
bugün young boys dediğiniz takım uefa avrupa liginde geçen yılın finalisti braga ile ilk maçta deplasmanda beraber kalıyor,beğenmediğiniz Paok ise sizin çok sevdiğiniz Karpty Lviv'i 2-0 mağlup etmiş durumda:ehe yani biraz araştırın örnek verirken acaba örnek veriyoruz da burdan da bize bir dalga konusu çıkar mı düşünün bence :ehe :D

patron sana gelirsek o maçtan sen bana bir video görüntüsü göster,gösteremezsen ben sana 6-0lık görüntüyü göstereceğim:)

----------Eklendi @ 15:56:50 ---------- Yazıldı @ 15:49:03 ----------

izleyin kopun galatasaray taraftarının dehşet dolu marşı

• Beğen
Tepkiler: Samsun55'' ve Dafny
Dafny

Dafny

Üye
bugün young boys dediğiniz takım uefa avrupa liginde geçen yılın finalisti braga ile ilk maçta deplasmanda beraber kalıyor,beğenmediğiniz Paok ise sizin çok sevdiğiniz Karpty Lviv'i 2-0 mağlup etmiş durumda:ehe yani biraz araştırın örnek verirken acaba örnek veriyoruz da burdan da bize bir dalga konusu çıkar mı düşünün bence :ehe :D

patron sana gelirsek o maçtan sen bana bir video görüntüsü göster,gösteremezsen ben sana 6-0lık görüntüyü göstereceğim:)

----------Eklendi @ 15:56:50 ---------- Yazıldı @ 15:49:03 ----------

izleyin kopun galatasaray taraftarının dehşet dolu marşı

:d: :d:
Göstersin video dilesin benden ne dilerse :D

• Beğen
India

India

Üye
al :D

[video=youtube;moQ7W58X-4c]http://www.youtube.com/watch?v=moQ7W58X-4c&feature=related[/video]

bana young boysla paoktan bahsetme liglerinde ne yaptıkları belli 2 takımı zorladılar diye güçlü sayılmazlar.Sen bana paokun karpatyi nasıl yendiniğini söylüyorsun karpaty bizi elemese o takımı kimse tanımıyordu şimdi böyle diyerek bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu belirtmiş oldun teşekkürler :D

bu arada hıncal mıdır nedir onun nasıl bir adam olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz merak etmeyin!

greenmile

greenmile

Üye
al :D

[video=youtube;moQ7W58X-4c]http://www.youtube.com/watch?v=moQ7W58X-4c&feature=related[/video]

bana young boysla paoktan bahsetme liglerinde ne yaptıkları belli 2 takımı zorladılar diye güçlü sayılmazlar.Sen bana paokun karpatyi nasıl yendiniğini söylüyorsun karpaty bizi elemese o takımı kimse tanımıyordu şimdi böyle diyerek bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu belirtmiş oldun teşekkürler :D

bu arada hıncal mıdır nedir onun nasıl bir adam olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz merak etmeyin!

kardeşim ben gerçek olup olmadığını sormuyorum sadece maçın özetini izlemek istiyorum koy bi izleyelim:) ayrıca sen selanikte gitte bir maç izle yunan holiganların yanında bugün paok sizi de eler,young boys ise çıkış yakalamış bir takım.Türkiye ye geldiğimiz de ise tablo zaten ortada hala neyin davasını yapıyorsun sen?

----------Eklendi @ 18:07:12 ---------- Yazıldı @ 18:03:11 ----------

ayrıca şu sabri kadar olun biraz

'Patron

'Patron

Üye
1911 de ne maçın özetı ya neden bahsedıyosunuz siz ? işte kanıtlar ortada. 7 kişi 11 kişiyi yendık daha ne konusuyosunuz. hadi gidin halısahadan maç yapın 5e 5 hadı 3 korner bi penaltı hadi gidin..

Dafny

Dafny

Üye
1911 de ne maçın özetı ya neden bahsedıyosunuz siz ? işte kanıtlar ortada. 7 kişi 11 kişiyi yendık daha ne konusuyosunuz. hadi gidin halısahadan maç yapın 5e 5 hadı 3 korner bi penaltı hadi gidin..
Ee noldu yendiniz de ? Sonuç? Dünyanın en iyi takımı mı oldunuz ?
Neden bu kadar gurur duyuyorsunuz bu maçla hiç düşündünüz mü? Kolay bir takımı yenmediniz çünkü.Bunu bilin de konuşun.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kadro kalitesi olarak Beşiktaş diyorum.Zaten kaliteli idi kadrosu fakat olmadı geçen sezon.Bu sezon yeni gelen gençlerle birlikte daha dinç ve daha hızlı bir takım olacaktır.Ve şampiyonluğa ulaşılacaktır.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
1-GS
2-BJK
3-FB
4-TS
5-Bursa
6-Eskişehir
7-Gaziantep
8-Kayseri
9-İBB