Tavsiye Sizce 1320 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Sizce 1320 alınır mı?
Selam arkadaşlar lumia 1320 almayı düşünüyorum sizce alınır mı yoksa 1 yıl kadar daha beklenir mi wp nin gelişmesi için.Belki de kullanmak için yeterince gelişmiştir siz ne düşünüyorsunuz ?

technocu1

Üye
Yakında Windows Phone 8.1 cyan güncellenmesi geleceğinden alabilirsin. Bu güncelleme ile sistem çoğu eksikliğini gidermiş olacak. Nihayetinde Windows Phone 8 iki yıllık geçmişi olan bir sistem. En son çıktı ama 2 yıldır piyasada olduğu için yeni sayılmaz. Biraz daha para biriktir 1520 al.

• Beğen
Tepkiler: Exdkiller
Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Yakında Windows Phone 8.1 cyan güncellenmesi geleceğinden alabilirsin. Bu güncelleme ile sistem çoğu eksikliğini gidermiş olacak. Nihayetinde Windows Phone 8 iki yıllık geçmişi olan bir sistem. En son çıktı ama 2 yıldır piyasada olduğu için yeni sayılmaz. Biraz daha para biriktir 1520 al.
1000 lira daha biriktiremem ben :) hem 1320 yeter bana

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sistem şu an iyi durumda ancak hala ufak tefek eksiklikleri var.
Onlar da muhtemelen WP8.1'e bu sene sonuna kadar verilmesi planlanan iki güncelleme (GDR1-GDR2) ile büyük oranda giderilecektir.

• Beğen
Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Peki mağaza durumu nasıl uygulamalar , oyunlar hızlı kasmadan çalışıyor mu ?

Çünkü bir konuya bakıyorum popüler kullandığımız uygulamaların çoğu var ve düzgün çalışıyor diyorlar başka bir konuda başkası popüler uygulamaların hiçbiri yok diyor ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki mağaza durumu nasıl uygulamalar , oyunlar hızlı kasmadan çalışıyor mu ?

Hızlı çalışma konusunda Android'e göre çok üstün.
WP'li telefonların en düşük modeli bile Android'in üst modelleri kadar rahat çalışabiliyor.

Ancak henüz sistem özelleştirilebilirliği açısından Android'deki kadar geniş özgürlüğe kavuşmuş sayılmaz.
Mağaza da yine bir Android mağazası kadar çok geniş ve çeşitli sayılmaz ama şu an bile epeyce büyük diyebiliriz, giderek de içerik genişliyor.

• Beğen
Tepkiler: Exdkiller ve GianniInfantino
Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yönetici kardeşim çok sağol yorumun için :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
kullanıyorum, kamera dışında gayet güzel bir cihaz, son gelen güncelleme şarj durumunu bozdu ama final güncellemesiyle çözülecek diyorlar, ayrıca arkadaşın ilanda belirttiği telefonu alabilirsin gerçekten temiz duruyorhee bu arada çok ısınma yapıyor ve gta oynarken telefon kapanıyor

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
kullanıyorum, kamera dışında gayet güzel bir cihaz, son gelen güncelleme şarj durumunu bozdu ama final güncellemesiyle çözülecek diyorlar, ayrıca arkadaşın ilanda belirttiği telefonu alabilirsin gerçekten temiz duruyorhee bu arada çok ısınma yapıyor ve gta oynarken telefon kapanıyor
Kamera gündüz 8mp den farkı çok çok az kıyaslama yaptım, ama düşük ışıkta farkı anlayabiliyorsun. Gta konusunda evet resetliyor.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan, Exdkiller ve Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Kamera gündüz 8mp den farkı çok çok az kıyaslama yaptım, ama düşük ışıkta farkı anlayabiliyorsun. Gta konusunda evet resetliyor.
sendede şarj durumu kötüleştimi önceki haline göre ?ayrıca instagram da bile bir ısınma söz konusu

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
sendede şarj durumu kötüleştimi önceki haline göre ?ayrıca instagram da bile bir ısınma söz konusu
öncekine göre kötü tabii ki ama güç tasarrufunda gene 2. günü çıkarıyorum. Güncelleme gelsin de bi..

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Bu ısınma olayı 3g de mi oluyor acaba? Yani instagramdasın ve 3g ile mi bağlanırken bu fazla ısınmalar oluyor? Bunu merak ettim.
Peki şunu biliyormuydun gta şu an mobil platformdaki oyununda donanımı en çok zorlayan oyunmuş çünkü grafik anlamında çok fazla kısıtlamalara girmeden mobile geldiğini duydum. Bu nedenle ısınma yapıyordur. 820 me yüklesem eminim onda da cayır cayır yanacaktır.
Bende 820 var oda cayır cayır yanıyor. 3g de internette takılayım elimi bir süre sonra değiştirmek zorunda kalıyorum yada serinletmek zorunda kalıyorum elimi gerisini siz düşünün. Sıcak havalardayız cihazların ısınması gayet normal. 3g ısındırır. Oyun ısındırır. Laptopumda oyun açıyorum işlemciler 92 dereceye çıkıyor şu an ben 820 den başka akıllı telefon kullanmadım bu telefon deli gibi ısınıyor belki diğer platformlarda da öyledir. Sonuçta telefonda fan yok bir şey yok ve siz 5 sene önceki masaüstünde bilgisayarları zorlayan bir oyunu cep telefonunda oynuyorsunuz bence ısınması gayet normal :D Telefonda fan yok bir şey yok içinde yani :D

• Beğen
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu ısınma 2g de oluyor, ayrıca pool live tour oynuyorum onda aşırı ısınıyor ama atmıyor, gta da ise orta derecede ısınma olunca telefon direk kapanıyor, anca 2 dakika dayanıyor, benide düşündüren bu...

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
bu ısınma 2g de oluyor, ayrıca pool live tour oynuyorum onda aşırı ısınıyor ama atmıyor, gta da ise orta derecede ısınma olunca telefon direk kapanıyor, anca 2 dakika dayanıyor, benide düşündüren bu...
Acaba uygulama bazlı bir kurtarma sistemi olabilirmi oyunda mesela yapımcısı cihaz çok ısnırsa uygulamayı kapatsın diyebilirmi? Belki de böyle bir şey vardır? Ama keşke yanında olsamda senin 1320 ile benim 820 ısılarını bir karşılaştırsak bence benimki daha çok ısınıyordur :) elimi bir süre sonra acıttı ya :D acıttı derken rahatsız etti desem daha doğru olur ama eksik te kalır :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bence 1320de bir problem var, unlockla 620de oynadığım modern combat 1320de oynadığım modern combattan daha az ısınıyor, 1320de bir stabilizasyon problemi var gibiayrıca 1320de yumurta pişirilebilir, ciddi anlamda söylüyorum 5 dakika içinde yumurta pişer

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan ve Exdkiller
Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
2.el düşünmüyorum sağolasın.
Bu lumialar daki ısınma olayından herkes şikayetçi başka andorid-ios telefonlarda da var mı yoksa lumia larda mı böyle wp den dolayı ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye

Bu lumialar daki ısınma olayından herkes şikayetçi başka andorid-ios telefonlarda da var mı yoksa lumia larda mı böyle wp den dolayı ?
Şu konuya bir açıklık getirelim en azından kendi telefonumda kullandığım kadarı ile. Ben Lumia 920 kullanıyorum. Isınma her telefonda olur. Telefonu orijinal sürümde iken GDR3 Black sürümünde diğer telefonlar gibi ısınıyordu fakat bu WP8.1 Prrview for Developer güncellemesini yapınca optimizasyon olmadığı için ısınma el yalacak düzeyde geldi yapmaz olaydım keşke. Ama 1-2 haftaya kararlı durum Windows Phone 8.1 + Cyan gelecek işte o zaman eski ısınmasına dönecektir. Not: iPhone 5S te kullanıyorum o da ısınıyor rahatsız edecek düzeyde. Sıkıntı yok yani ;)

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye

Şöyle söylim emin ol her telefonda var. İphone de soru cevap videolarında izliyorum gelen sorularda iphonum ısnıyor diyen insanlar çıkıyor yani e androidli telefonlarda da ısınma oluyordur tabi. Mesela 4k video çeken telefonlar acayip ısındığı için sırf donanım zarar görmesin diye 1.5 dk dan sonra videoyu durduran sony xperia z2 var s5 te 5 dk ya kadar iizn veriyormuş :) Valla koskoca maüstü bilgisayarlarımız içindeki o kadar fan a ısı borularına rağmen 80 dereceye çıkıyorsa telefonlarında çıkması normal neden çünkü artık çok ciddi donanımlar var telefonların içinde hala aramızda 2gb lı bilgisayar kullanan arkadaşlar vardır mesela benim evdeki masaüstü 2gb :) bu gün 1520 2gb ve 1520 deki 2gb bendeki ramlerden saat hızı olarak 2 kat daha fazladır :) düşünün yani :) Isınma normaldir ama aşırı ısınıp telefonun kapanması işte bu anormaldir.

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ısınma olayından sakın korkmayın. Telefonlar bu konuda uzmanca test ediyorlar. Isınma olayı telefona zarar vermez, sadece bataryaya verebilir. Telefonlar ısındıkları zaman ya reset atıyorlar yada kendilerini kapatıyorlar, patlar diye korkmayın.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt