Siz olsaydınız utanır mıydınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siz olsaydınız utanır mıydınız?
isviçre'de bu tuvalet dışarıdan bakılınca bole

içeriden bakılınca da bole

• Beğen
Tepkiler: *ceren* ve ism@il 54

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ana çok güzelmiş ya ama insan kendini kötü hisseder a ne biliyim onlar sanki seni görüyormuş gibi olur

aLone

aLone

Üye
çok sakat ya rahat olamazsın:ehe

• Beğen
Tepkiler: mısto61

Nillowa

Üye
ahanda benm konumdu bu.. hıh :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok özür dilerim bu konuyla ilgili başka konu çıkmamıştı aramada. linki kopyala buraya şikayet edeyim hemen :) çabuk ol :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ben oraya hayatta gitmem

EroL

EroL

Emekli Yönetici
olmaz yahu konsantre olamaz insan :hehe:

• Beğen
Tepkiler: mısto61
Cihandar

Cihandar

Üye
:coold::coold::coold::coold:

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
kimse görmüyorsa bişey olmaz utanmam

qirL1903

qirL1903

Üye
qirsemmi qirmesmmi :D:D

passiv€ aggressiv€

Üye
walla bn rahatsız olmam ne rahat :D

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
mılletın cama yapıstıgını ıcerı ızledıgını dusunsenıze :D

darkchillaaa

Üye
camların tam tersi takıldıgını düşünün.kamera şakası için ideal.kamera deilde eşek sakası olur ama sanki :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bizim okulun bulunduğu yerde, bi cafe var aynen bu şekilde cam takmışlar cafenin 2. katına. amaç yoldan geçenler içeriyi görmesin cam kenarına oturanlar rahatsız olmasın. ama bi terslik var :) camı takarken tersten takmışlar, dışardan ayen beyan içerisi gözüküyo, ama içerden dışarı bakınca aynalı cam gibi görüp rahat davranıyosunuz. bana o cafenin camlarının ters takıldığın 3 ay sonra söylediler. inanmadım bi gün dikkat ettim harbiden ters takmışlr :ehe . neden bunu düzeltmiyosunuz dedim cafeciye, masraf olur hem hatırası da var bu cafeye gelenler de dedi :) o başlıca ayrı bi olay :ehe. güvenmeyin yani aynalı camlara

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
bizim okulun bulunduğu yerde, bi cafe var aynen bu şekilde cam takmışlar cafenin 2. katına. amaç yoldan geçenler içeriyi görmesin cam kenarına oturanlar rahatsız olmasın. ama bi terslik var :) camı takarken tersten takmışlar, dışardan ayen beyan içerisi gözüküyo, ama içerden dışarı bakınca aynalı cam gibi görüp rahat davranıyosunuz. bana o cafenin camlarının ters takıldığın 3 ay sonra söylediler. inanmadım bi gün dikkat ettim harbiden ters takmışlr :ehe . neden bunu düzeltmiyosunuz dedim cafeciye, masraf olur hem hatırası da var bu cafeye gelenler de dedi :) o başlıca ayrı bi olay :ehe. güvenmeyin yani aynalı camlara

Aynalı camların tersi de düzü de aynı görevi görür zaten. Güçlü ışık kaynağı ne taraftaysa oradaki insanlar ışığın zayıf olduğu veya hiç olmadığı tarafı göremezler. Bu durum diğer taraf için de aynı...

Bir ofiste aynalı cam varsa gündüz vakitlerinde ofistekiler dışardan geçen insanları rahatlıkla görürler, fakat dışardan geçenler sadece önlerinde aynayı görür. Hava karardıktan sonra ise dışardan geçenler ofistekileri rahatlıkla görür ama ofistekiler dışarıya baktıkları zaman kendilerini görürler. :)

ahanda benm konumdu bu.. hıh :)

Senin konuyu göremedim Bözek..
Bu yüzden konuyu kapatmaya gerek yok. :)

kabasakalist

kabasakalist

Üye
bundan bitane de istanbula lazım

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yok mustafa mantıken senin dediğin doğru, öyle olması lazım ama ben gündüzleride içeriyi görüyorum. o günen sonra her önünden geçite bakarım oraya. gündüz gece süreklü görünüyo bi cinslikvar orda kasıtlı yapıldığını düşünmedim değil :ehe okullar açılınca fotosunu çekip ilginç olaylar bölümünde paylaşmayı düşünüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt