Siz olsaydınız hangi samsung'u tercih ederdiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cbrerkut

Üye
    Konu Sahibi
Siz olsaydınız hangi samsung'u tercih ederdiniz?
Arkadaşlar, B5310 corby pro kullanıyorum ama değiştireceğim artık,yenilik istiyorum sıkıldım. Üç model arasında kaldım,fiyat olarak da özellik olarak da hemen hemen birbirine yakın modeller. Siz olsaydınız hangisini alırdınız ve neden? Kullananlar yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa bu hafta telefonumu değiştirmek istiyorum. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..

1)Samsung i5510 (475,99 TL) 2)Samsung S7233 Wave 723 (475,99 TL) 3) SAmsung S5670 Galaxy Fit (498,99 TL)

Wifilobi

Üye
Samsung S7233 Wave 723 , Bence

Ürün özellikleri PDA, Dokunmatik, Bluetooth, Radyo, MP3, 3G, Görüntülü Konuşma, Wi-Fi, GPS, Bada, 5 MP, Bar Tipi

[video=youtube_share;U2AdtWUX88g]http://youtu.be/U2AdtWUX88g[/video]

sharke2010

sharke2010

Üye
Samsung S7233 Wave 723 :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Yenilik istiyorsan bada almanı pek tavsiye etmem lakin bada işletim sistemi uygulama yönünden vasattır.

• Beğen
Tepkiler: estorak
sonerik

sonerik

Üye
bada işletim sisteminden uzak durmanı tavsiye ederim. Uygulamaları zayıf... Genel olarak işe yarayan uygulamalar ücretli. Androit den vazgeçme..

cbrerkut

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler.Bencede android işl.sis. daha iyi..Yeni nesil telefonlar genelde android yüklü geliyor.

Seçenekleri ikiye düşürdük; peki 1)Samsung i5510 (475,99 TL) 2) SAmsung S5670 Galaxy Fit (498,99 TL) Sizce hangisi? Hangisi daha kullanışlı,hangisi program oyun yükleme vs.. yönünden daha zengin? Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
galaxy fit tabiki daha iyi:oke:
bak: sttekiler fitin artıları alttakiler i5510'in ekran önemli değil diyosan fit al.ama ekran çözünürlüğü renkler önemli diğerleri önemsiz dersen i5510 al.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Galaxy Fit

Masha

Masha

Üye
Ben genel anlamda Samsung'u tercih etmiyorum. Çok pahalılar gereğinden fazla pahalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt