siz olsanız ne yapardınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
siz olsanız ne yapardınız ?
arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır mutlaka,kısa süre önce sevdiğmden ayrılmıştım .aslında o bitirmişti,son 2 haftadır arıyor ama açmıyorum. bi nebzede olsa hayatım düzene girdi ,o telefonu açarsam beni neyn beklediğni bilmiyorum her insan merak eder yaraladığı kişiyi,o yüzdn sadece hal hatır sorar diye dùşunüyorum onun yokluğuna alışmış gbiym ama arayıncada mutlu oluyorum .sızce ne yapmalıym siz olsanız açrmıydınız ? (bayan arkadaşların da düşüncelerini yazmalarını istiyorum)

Sarangni

Sarangni

Üye
Açmaz ve görüşmezdim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Acar, Ne Istedini Sorar, Ogrenir .. Ona Gore Hareket Ederdim ..

bboyQ7

bboyQ7

Üye
İntikam alirdim ben olsam

Sarangni

Sarangni

Üye
Siz kararını vermişsiniz kendinizi telkin ediyorsunuz.

CABBAR

CABBAR

Üye
"sevdiğim" diyorsun hala şans vermelisin

Enes

Enes

Üye
her zaman geri dönüş eskisi gibi olmuyor ne kadar istesen de ...

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
bak kardesım.. oncelıkle neden ayrıldınız ? aranızda guven ve inanç yoksa ne kadar sevsenızde bıtmıs demektır.. şüphe aşkı bitirir.. cocugun karakterı nasıl sana karsı hatası ne bılmeden bu konuya cevap vermek.. 2 nizede karsı yapılmıs haksızlık olur...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
bak kardesım.. oncelıkle neden ayrıldınız ? aranızda guven ve inanç yoksa ne kadar sevsenızde bıtmıs demektır.. şüphe aşkı bitirir.. cocugun karakterı nasıl sana karsı hatası ne bılmeden bu konuya cevap vermek.. 2 nizede karsı yapılmıs haksızlık olur...

mesafelerdn dolayı ama bi önemi yok bence ,aradığnda mutlu oluyom ama tekrar bğlanırım diye korkuyorum o yüzdn teli açmaya cesaretim yok

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
ben sevdıgım kıza sunu dıyorum.. aynı gökyüzüne bakıyosak bana mesafelerden söz etme... mesafaeer engel degıldır sadece bahanedır...

muxo

muxo

Üye
eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demiş atalarımz. seni üzen ardına bakmadan giden insanla artık bir şey olmaz. Zorlasanda bir yerde patlar. Benim ve yakın dostumunda basına aynı şeyler geldi.. Eski defterler kapandı Senin yerine olsam kesinlikle açmaz görüşmezdim

esokmen

esokmen

Üye
Acma birak.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demiş atalarımz. seni üzen ardına bakmadan giden insanla artık bir şey olmaz. Zorlasanda bir yerde patlar. Benim ve yakın dostumunda basına aynı şeyler geldi.. Eski defterler kapandı Senin yerine olsam kesinlikle açmaz görüşmezdim

haklısınız ,bazen doğru bildiğini yapacksın sonuçların canı cehenneme diye düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

genellikle acma dediler ,öyle yapcm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...