OttomaN TigeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yorumun için teşekkürler...İphone 4s veya Lumia 900...Lumia nın tasarımına hastayım fakat Wp beni düşündürüyor...İphone ise çok kapalı bir sistem daha önce kullandı sırf aşırı kapalı sistemi yüzünden değiştirdim(Bi müzik video atmak bile tam bir işkence...)Android te kullandım fakat beni pek tatmin etmiyor donanımı ne olursa olsun...
Eyvallah abim...mobil olduğum için oy kullanmıyorum samsung veya htc benim önceliğim htc olur çünkü samsung kalitesiz malzeme kullanıyor
not: seçim tamamen objektif ve özellik üzerine yapılmıştır
Malesef düşündürüyor Can'ım...Hiç düşünmeden Lumia 900 alırdım.O telefonun tasarımına,özelliklerine herşeyine hastayım ben
Eyvallah...s3 yada one x al...
Fatih tercihim tabiki Lumia ama bu dört cihaz arasında kaldım.Gökçen abi seninde benim gibi bir lumia sevdan olduğunu biliyorum. ama madem bütçen arttı gs3 yada one x e bak derim. Benimde bütçem biraz arttığı için s3 ve one x arasında kaldım
bence s3 veya one x e bakmalısın bende fena kaldım arada
one x i inceleyebildin mi abi ?
henüz lumia inceleme fırsatım olmadı ama s3 hem donanım hemde fiyat olarak iyi gibi.
iPhone 4s alırdım ben hünkarım.
malesef...one x i inceleyebildin mi abi ?
Hünkarım ekran boyutundan kaybediyor yahu...iPhone 4s alırdım ben hünkarım.
Sony hiç sevemedim be abi...neden xperia serilerine bakmıyorsun onlarda güzel
one x de güzel cihaz ama s3 onu eziyor Fatih...evet 4s in ekran boyutu sıkıntı .lumialarda diğer ikisine büyük bir rakip olamaz .Bence yapacağın en doğru seçim s3 yada one x
Lumia900
Sony hiç sevemedim be abi...
- - - Eklendi - - -
one x de güzel cihaz ama s3 onu eziyor Fatih...
- - - Eklendi - - -
ilk tercihim kardeşim, ama kararım değişmek üzere
o zaman yeni çıkacak İphone'u beklemelisin karar vermeden önce
Hünkarım ekran boyutundan kaybediyor yahu...
Yok abi daha seçmedik ki yahu... anket açtım sadece.gökcen abi hangisini secersen sec fakat aldiktan sonra aklin digerinde kalmasin.
iphone beklemeye gerek var mı?
o zaman yeni çıkacak İphone'u beklemelisin karar vermeden önce
ekran büyük olacak falan filan feşmekan gibi şeyler var yaiphone beklemeye gerek var mı?
Varda bunlar şimdi ekran boyutunu büyüttükçe fiyatını da büyütürler
ekran büyük olacak falan filan feşmekan gibi şeyler var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?