Tavsiye siz nokia nin yerinde olsanız ne yapardınız?

asigsasi

Üye
iyi güzel yazmışsın çoğu doğru olsa da bunun konu ile alakası yok konu başlığında siz olsanız denmiş fakat sen olayı farklı yerlere çektin burada biraz mizahi yorumlar yapılmış bu da kafamıza göre takıldığımızı gösterir. ben nokia nın yerinde olsam normandy ( NOKİA ANDROİD) telefonları bir an önce çıkarırım.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: Murat Alper, Adalı_009 ve yusufgiderim

kcr

Üye

Madem takılacağız, o zaman; Nokia'nın yerinde olsaydım, bir kereye mahsus Symbian cihazını getirene son model bir Nokia cihaz takas imkanı sunardım

Konu Sahibi
Madem takılacağız, o zaman; Nokia'nın yerinde olsaydım, bir kereye mahsus Symbian cihazını getirene son model bir Nokia cihaz takas imkanı sunardım

bence yeterli olmaz symbian telefon getirene 2 hatta 3 tane son model telefon verirdim çünkü bi biz alıyoruz nokiayi yani zor günlerinde herzaman yanlarında olduk

Tepkiler: asigsasi
Ben de olsam Windows Phone' a geçerdim ama Symbian' a da desteği kesmezdim. En azından üç ayda bir yazılım güncellemesi ve popüler oyunları getirirdim. Bizim gibi binlerce Symbian kullanıcısı var ve hepimiz mağdur duruma düşürüldük... Yazıklar olsun Nokia! Bi' daha üstüne para verseler Nokia almam.

Tepkiler: yusufgiderim
    Konu Sahibi
şimdi hava durumu gitti yakında telefonu açamak belkide şimdiden kapanıp açılmaya başladı. Bu cihazlara wp güncellemesi şart yani

dmatias

Üye
elopu önce yatırır öperdim sonra kovardım

Bir daha nokia mı aman aman!!!!!!

Konu Sahibi
nokia nin wp sini hiç denemedim zaten bende c6-01 var bozulana kadar kullanırım. 3 5 tane güzel hd oyun var küçük oyunlar var program yönünden zengin kamera 8 mpsl. Yetiyor yani ama artık nokia ya güvenip yeni ürün alınırmı bunu düşünmek gerekiyor

Tepkiler: BRKTNL
apple ı satın alıp yeni telefonları ios ile çıkarırdım
(uçmayın o kadar )

nokianın android telefon çıkarması androidi haksız yere çok güçlü duruma getirirdi. Nokia asla android telefon üretmemeli.

ozakin70

Üye
Tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkaracaksin diye bir soz vardir ya iste aynen oyle yapcakti yani win8 e bulasmayip android uzerinde calisacakti zaten müthis kalitede cihaz cikariyordu bide android koydumu iphone gibi satardı tmm mego yu unutmamak lazim ama onu ayaga kaldirmak zordu belki androidin yaninda 2. Ozellikl olarak verebilirdi yani pcdeki gibi oturumu kapatip androidten megoya veya tam tersi....

Konu Sahibi
tabi ya baktın köşeye sıkıştın adam üstüne geliyor illa diyor ben buna tecavüz edecem başka yolu yok bunun işini görmeden gitmem diyorsa önce adama bakarsın nasıl iyi yaparmi dakikalar açımi geçer bunları hesaplarsin eğer azbişey zevk alacağına inanıyorsan hemen suyuna gidecen gel aşkım kollarına al beni ama biraz nazik ol deyip en azindan acının şiddetini azaltırsin ve birazda kendin zevk alabilirsin. Nokia bunu yapmalıydı