Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz ne tavsiye edersiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baranas
Üye
Konu Sahibi
Siz ne tavsiye edersiniz
Arkadaşlar ben bir telefon almak istiyorum wifisi olucak şarjı en az 3 gün gidecek 3g önemli deil 2.elde olabililir (dokunmatik tercih ederim ama diğerleride olur)
ekranı film izliyebileceğim şekilde olsun münkünse
Revengeful
Emekli Yönetici
5800 oneririm.
drckaan
Üye
5800 var arkadaşın dediği gibi wi-fi var dokunmatik 3g var istedğin özelliklerin hepsi mevcut yani
Arkadaşlar ben bir telefon almak istiyorum wifisi olucak şarjı en az 3 gün gidecek 3g önemli deil 2.elde olabililir (dokunmatik tercih ederim ama diğerleride olur)
ekranı film izliyebileceğim şekilde olsun münkünse
5800'ı anlatmıssın arkadaşım ancak bu istediin uygulamaların hepsinle günde 3-4 saat uğraşırsan sarj sana anca 1,5-2 gün gider...
Cs***MaN
Üye
Bende 5800 öneririm özellikle film bir harika izleniyo.......
haltie
Üye
bu 5800 çok tuttu yahu bende alıcam hee
Cs***MaN
Üye
N95 8gb ' ın var o yuzden hiç değişme derim N95 çok iyi bir telefon bana kalırsa piyasada n95 ile kapışacak bir telefon yok diyorum 5800 dan önce bendede n95 vardı almıştım 3 ay kullandım çalınmıştı......
haltie
Üye
n95 8gb iyi çok memnunum ama 5800 çok meth ediliyor
Cs***MaN
Üye
Evet oda çok güzel bir telefon ama n95 ayrı birşey....
haltie
Üye
n95 kullandım ama n95 8b gibisini kullanmadım emin ol çok daha iyisi ne fark var diceksin o sabit hafıza yeterli fazla bile şarj ekran siyah renk tuş takımı bir çok artısı var düz n95e göre