Gökhan43 vardı. CravRash burda vsvs.. Cepix vardı.. Crazy_amigo06 vardı.. Aklıma gelenler bunlar. Ortam çok güzel ve sıcaktı şimdi bir garip geliyor bana eski maxi yok sanki... 
Biliyorum kurtoğlu85Bir zamanlar müdavimiydik buraların.. Eskilerden hiç kimse kalmamış diyebilirim.van_hoijdonk hala burda
Gökhan43 vardı. CravRash burda vsvs.. Cepix vardı.. Crazy_amigo06 vardı.. Aklıma gelenler bunlar. Ortam çok güzel ve sıcaktı şimdi bir garip geliyor bana eski maxi yok sanki...
![]()
ne hikmetse herkez beni yönetici sanıyorNazy ben seni bir aralar yönetici diye hatırlıyorum.. yoksa ayın üyesi miydin..![]()

ne hikmetse herkez beni yönetici sanıyor
ben hep üyeydim bir ara ayın üyesi olmuştum doğrudur![]()
Üyelik tarihi 25.07.2005 Mesaj adeti 3,156 Konu adeti 241
sözün özü maxicep i seviyorumm...sıcak geliyo bana burdaki muhabbetler...![]()
![]()
eyvalah murateee yöneticilerden daha aktif ve daha paylaşımcı olursan bu gayet normal bi durumdur alim![]()
sonra telefondan falan soğudum şifremide unuttum..06 da tekrar üye oldum yine aynı indir çık..ardından tekrar telefon aldım 06 yılında üye olduğumu unuttum 07 de tekrar üye oldum arkadaşlıklar hala güzel. ancak yeni nesil post kasmayı çok seviyo. Paylaşımdan çok teşkekkür mesajları artış gösterdi. bu üzücü tabiki. ha eskilerden senin yazdıklarının üstüne iboonline, msw, depresif de eklemek isterim