Siyah noktalarınızdan kurtulmak için denemediğiniz yol kalmadıysa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Siyah noktalarınızdan kurtulmak için denemediğiniz yol kalmadıysa
Tonikler, peelingler, maskeler, temizleyiciler… Siyah noktalarınızdan kurtulmak için denemediğiniz yol kalmadıysa, bu soruna özel geliştirilmiş bir ürün denemenin tam zamanı!
Gözeneklerimizin geniş ya da dar olması tamamen kalıtımla ilgiliyken, görünümlerinin azaltılması ve siyah nokta oluşumunun engellenmesi bizim elimizde…
Dr.Murad’ın özellikle T bölgesinde yoğunlaşan siyah noktaları hedef alan en yeni ürünü T- Zone Pore Refining Gel – Siyah Nokta Problemine Karşı Bakım Jeli;
 Patentli formülüyle siyah nokta oluşumunu engellemeyi,
 Yağ üretimini kontrol altına alarak ciltteki parlamayı önlemeyi,
 İçeriğindeki Salisik Asit ve Glikolik Asit cildi kurutmadan gözenekleri derinlemesine arındırmayı destekler.
 Tüm yüze uygulandığı için ayrıca ciltteki yağlı ve kuru bölgeleri dengelemeye yardımcı olur.
 Cildinize sağlıklı ve daha pürüzsüz bir görünüm kazandırmayı destekler.

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

GothLies

GothLies

Üye
ltfnnn bana yardm lazm sevgili Peri Kızı bunlar ise yarıyor mu acaba???

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunları denemedim ama sana bir şey önerebilirim. Haftada bir kere buhar 20 dakika buhar banyosu yap yüzüne. Sonrasında kayısı yağını pamuk yardımıyla yüzüne sür. Cildinden çıkan kire inanamayacaksın. Eğer yüzünde sivilce varsa buhar banyosu çok iyi gelecektir. Dikkatini çekerse nasıl yapacağını yazabilirim

ş.reis

ş.reis

Üye
acaba buhar banyosunu ayrıntılı yazabilirmisiniz?

Sadevesadece

Üye
Siyah noktalar için doğal bir yöntemde benden olsun.1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp yüzünüze maske gibi uygulayın kurumasını bekleyin ve ovalayarak dökülmesini sağlayın ve yıkayın, haftada bir kere yapmak yeterli sivilce lekelerinede iyi geliyo ayrıca.Hemen arkasındanda elma sirkesi ve su karışımı ile yüzünüzü silerseniz duru ve süper bir cilde sahip olursunuz:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...