musleysa Üye ibrahim ok' Alıntı: Teşekkür ederim arkadaşım indirdim sevmedim tekrar samsung klavyesini yükledim bir hata daha yaptım market klavyesi sevmediğim halde indirdim pişman oldum boş yere internet gitti klavye birde türkçe dil derken neyse Sağol arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu dene bakalım İbrahim
ibrahim ok' Alıntı: Teşekkür ederim arkadaşım indirdim sevmedim tekrar samsung klavyesini yükledim bir hata daha yaptım market klavyesi sevmediğim halde indirdim pişman oldum boş yere internet gitti klavye birde türkçe dil derken neyse Sağol arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu dene bakalım İbrahim
ibrahim 42 Üye Konu Sahibi musleysa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu dene bakalım İbrahim Genişletmek için tıkla ... Siyah mı usta
musleysa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu dene bakalım İbrahim Genişletmek için tıkla ... Siyah mı usta
musleysa Üye ibrahim ok' Alıntı: Siyah mı usta Genişletmek için tıkla ... eski konulardan buldum görüntüsü yok elimde denemek lazım
ibrahim ok' Alıntı: Siyah mı usta Genişletmek için tıkla ... eski konulardan buldum görüntüsü yok elimde denemek lazım
ibrahim 42 Üye Konu Sahibi musleysa' Alıntı: eski konulardan buldum görüntüsü yok elimde denemek lazım Genişletmek için tıkla ... Baktımda bende var aynısı
musleysa' Alıntı: eski konulardan buldum görüntüsü yok elimde denemek lazım Genişletmek için tıkla ... Baktımda bende var aynısı
musleysa Üye ibrahim ok' Alıntı: bunlar gibi bir klavye bulamadım gitti Genişletmek için tıkla ... xperia nin vardı buna benzer Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu dene Yönetici tarafından düzenlendi: 3 Mar 2018
ibrahim ok' Alıntı: bunlar gibi bir klavye bulamadım gitti Genişletmek için tıkla ... xperia nin vardı buna benzer Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu dene
musleysa Üye Galaxy S3 i9300 - [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM bu konudaki gibi xperia klavye
ibrahim 42 Üye Konu Sahibi musleysa' Alıntı: siyah ve beyaz olarak ayarlanıyor Genişletmek için tıkla ... Z2 hata verdi z3 hata vermedi ama klavye ekrana gelmiyor üzerindeki yüklü klavye çıkıyor
musleysa' Alıntı: siyah ve beyaz olarak ayarlanıyor Genişletmek için tıkla ... Z2 hata verdi z3 hata vermedi ama klavye ekrana gelmiyor üzerindeki yüklü klavye çıkıyor
musleysa Üye ibrahim ok' Alıntı: Z2 hata verdi z3 hata vermedi ama klavye ekrana gelmiyor üzerindeki yüklü klavye çıkıyor Genişletmek için tıkla ... flashlamak lazım bunları bildiğim kadarıyla hyperdeyken denemiştim çalışıyordu
ibrahim ok' Alıntı: Z2 hata verdi z3 hata vermedi ama klavye ekrana gelmiyor üzerindeki yüklü klavye çıkıyor Genişletmek için tıkla ... flashlamak lazım bunları bildiğim kadarıyla hyperdeyken denemiştim çalışıyordu
ibrahim 42 Üye Konu Sahibi musleysa' Alıntı: eski konuda böyle yazmışım[emoji4] Genişletmek için tıkla ... Flaşladım zaten usta samsung klavyeyi silmek lazım demek teşekkür ederim usta Sağol iyi geceler
musleysa' Alıntı: eski konuda böyle yazmışım[emoji4] Genişletmek için tıkla ... Flaşladım zaten usta samsung klavyeyi silmek lazım demek teşekkür ederim usta Sağol iyi geceler