Siyah gri çizgili 2.el 5800 alıcam sorun çıkarırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baba1993

Üye
    Konu Sahibi
Siyah gri çizgili 2.el 5800 alıcam sorun çıkarırmı
Nokia 5800 alıcam çogunluk sorunlu telefon diyor 15ay garantili bir cihaz buldum acaba sorun çıkarırmı alıyımmı yardım edin kullanan varsa sorunları donanımsalmı yoksa yazılımsalmı

bthn_997

bthn_997

Üye
donanımsal olarak sorun çıkabiliyor bazen şansa bağlı
telefonun donması vs. sorunlar senin kullanımına da bağlı aslında
yaklaşık 1 aydır var bende siyahı hiç sorunu yok maşallah :ehe

anisti

anisti

Üye
bende kırmızısı var 6 aydır kullanıyırum maşallah bir problem olmadı

tandogucem

tandogucem

Üye
2. el telefon almak bana gore cok sacma birsey sifirini alipp uzun sure kullanirsan boyle biseydende kurtulmus olursun bu arada bence 5800 alma derim ama yinede fikir senin .

maktama

maktama

Üye
Ben bir sorununu görmemiştim telefonun kullandığım zamanlar.Kim o "sorunlu telefon" diyenler merak ettim ben şimdi. etrafımda kullanan bir çok kişi var ve sorunları yok. Hepsine de custom fw çaktım burdan, blackstar fw. Cillop gibi çalışıyorlar. Bir sürü de program kurdum, görüşme kayıt, ofis, antvirüs...ve dahası. Tıkır tıkır işliyorlar.
Ne kadar fiyata alıyorsun?!! Aldığın fiyatı söylersen al ya da alma diyelim.
Şu anda Vodafone945 cihazları inceliyorum, androidmarketli Rom attım, tıkırtıkır oldu telefon,Sıfırı 320-350 arası satılıyor,bir düşün derim. İki telefonun da birbirlerine karşı avantajları var....

possimble

Üye
Dostum bence 2.el telefon alınmaz. Bende 5800 ikinci el aldım önce ekranını sonra entegresini değiştirdim telefonun sıfır fiyatına az kaldı. Bir telefon 2. ele düştüyse genelde sorunu olduğu için oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt