Arkadaşım Konu İçin Teşekkürler Ama Onların Tabiatı Böyle.. Mutlaka Kan İçmek Zorundalar.. Bu Yüzden Böyle Dememiz Biraz Garip Olmaz mı ? Mesela Biz de Mangal Yaptığımızda Tavuğun Biri Gelip "Boğazınızda Durur İnşallah" Dese Ne Düşünürsün.. Bence O Tavuğu da Kesersin..
biliyorum bilmezmiyim hatta bu kadar bilgiden sonra nasıl obsesif olmadığıma şaşırıyorum.. şaka olsun diye söylemiştim zaten yoksa gördüğüm yerde öldüren bi insanım
biliyorum bilmezmiyim hatta bu kadar bilgiden sonra nasıl obsesif olmadığıma şaşırıyorum.. şaka olsun diye söylemiştim zaten yoksa gördüğüm yerde öldüren bi insanım
hahahaha depoyu fulledi kaçıyo.abi açken 100 km hızla ucan sinek tokken 10 km hızla ucamıyo.onların tok halinde uçmalarıne seyretmek kadar zevkli bişi yok yha bi de bunlar böle içiyo ya sonra bunu yakalıyıp kanatlarını koparırdım ben sonra da sırt üstü yatırıp deposuna iğne batırırdım. çok zevk alırdım bu işten bazen elimde havasız kalırdı snra ayyaş olurdu bunlar bende hoparlorun üstüne koyup basslı bi şarkı açardım.bunların dansını izlerdim
hahahaha depoyu flledi kaçıyo.abi açken 100 km hızla ucan sinek tokken 10 km hızla ucamıyo.onların tok halinde uçmalarıne seyretmek kadar zevkli bişi yok yha bi de bunlar böle içiyo ya sonra bunu yakalıyıp kanatlarını koparırdım ben sonra da sırt üstü yatırıp deposuna iğne batırırdım. çok zevk alırdım bu işten bazen elimde havasız kalırdı snra ayyaş olurdu bunlar bende hoparlorun üstüne koyup basslı bi şarkı açardım.bunların dansını izlerdim
hahahaha depoyu flledi kaçıyo.abi açken 100 km hızla ucan sinek tokken 10 km hızla ucamıyo.onların tok halinde uçmalarıne seyretmek kadar zevkli bişi yok yha bi de bunlar böle içiyo ya sonra bunu yakalıyıp kanatlarını koparırdım ben sonra da sırt üstü yatırıp deposuna iğne batırırdım. çok zevk alırdım bu işten bazen elimde havasız kalırdı snra ayyaş olurdu bunlar bende hoparlorun üstüne koyup basslı bi şarkı açardım.bunların dansını izlerdim