Sivilceler Hakkında Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sivilceler Hakkında Yardım..
Arkadaşlar fazla olmasada yüzümde belirli noktalqarda sivilciler var. Bunları nasıl geçirebilirim. Malum tatile gitcez suratımın harita gibi olmasını istemem..

Teşekkürler..

tofy

Üye
eczanelerde bunun için sabunlar var aslında kolay geçirip kurutuyor birde sadece sivilcenin üstüne sürülen ilaçlar var hemen çözüm arıyorsan

az günün kaldı malum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaw evde var bi ilaç daha önceden almıştım hiç kullanmadım ama sivilce için diye hatırlıyorum yanlışta hatırlıyo olabilirim.

Onu kullansam acaba geçer mi? En iyisi ismini yazayım buraya..

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Sık sık yüzünü yıka
Yağlı Krem kullanma
yatarken saçlarının anlına gelip terletmesine izin verme
ßide Loreal´den " PURE ZONE " jelleri var bunu bi kozmetik ürünleri satan bi yere sorarsan verirler.

ßunları denemeni tavsiye ederim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yüzümü pek yıkamam..
Krem zaten kullanmıyorum..
Saçlarım alnımı bırak burnuma geliyo..

Diğer önerine bakacam yarın..

slayer

Üye

mavi bişey... Tertemiz ediyor cildi... Sivilce vb. kalmıyor...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Jan 1 2006, 11&#58;36 PM) [post=242865]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

Siyah Nokta felan onlarada etkisi oluyor mu ?
ßide Fiyatı Ne kadar biliyor musun?

volkanik546

volkanik546

Üye
siyah noktalar için nivea bant kullanmanı tavsiye ederim dostum challenger...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kükürtlü sabun da iyidir. Bir ay gibi bir sürede yok ediyor.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
sivilce diğer adıyle akne kişiden kişiye farklılık göstermekle beraber, özellikle çocukluk çağdan yetişkinlik döneminde ortaya çıkan ortaya çıkan hormonal bir sorundur. aslında sorundur demek yanlış
çünki en doğal olaydır.
herkesin deri altı yağ dokusu farklıdır. yağlı ciltlerde kılkökü yada gözeneklerde biriken yağlar, dışarıdan gelip yerleşen mikropların etkisi ile orada basit enfeksiyon oluşturur. buradaki yağ mikrop için çok güzel bir besin kaynağıdır. sivilce içinde biriken sıvı yağ+irin karışımından oluşur.
deri altı yağının miktarı hormanlar ile ilgilidir ve yaş ilerldikçe azalır. dolasıyle sivilcelerde kaybolur.
sivilceleri sıkmamak, parçalama gerekir. iz bırakır. kendi kendine iyleşmesini beklemek gerekir. aşırı
sivilce çıkıyorsa bir cildiye uzmanına görünmeli. bu konuda yapılabilecekler:

-- günde birkaç kez yüzünüzü yıkayınız. parfümlü sabun kullanmayınız. yüzünüzü yıkamak için ılık su kullanınız. sıvı sabun kullanmayınız.. bu konuda en iyi seçim bitkisel kükürtlü sabunlardır.
--alkol(kolonya sürmeyiniz)+ kullandığınız parfümün yüzünüze temasından kaçınınız.
--yağlı, baharatlı, acı gıdalardan, çikolata, bol şekerli tatlılardan uzak durunuz.
--bol taze sebze ve meyve yiyiniz.
-- uykusuzluk sivilceyi arttırır.
--piyasada bu amaçla üretilmiş kozmetiklerin size uygun olup olmadığını bir hekime danışınız.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yaa valla bilmem ama sivilce falan gecende ark.ımın biri yüzünü sodayla yıkıomuş kaldım soda cilde zarar vermez mi yaaa

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 1 2006, 11&#58;43 PM) [post=242873]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Jan 1 2006, 11&#58;36 PM) [post=242865]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

Siyah Nokta felan onlarada etkisi oluyor mu ?
ßide Fiyatı Ne kadar biliyor musun?
[/b][/quote]
siyah nokta konusunda bilgim yok...
fiyatı gittigidiyorda 10ytl

yitik savaşçı

Üye
Ergenlik dönemi sivilceleri için cildiyeciye danışın... Kalıcı olursa...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaw yaş 17 olması normal ama aşırıda yok aslında yinede hiç olmaması daha iyidir..

RockFord Fosgate

Üye
bakın İmex Gegen Akne ve Neuregane akneye karsı etkılı sabun ben bunu kullanıyorum veee cookk ıse yaıyor&#33;&#33;&#33;krem 20 mılyon sabun 7 mılyon&#33;&#33;

Takipçi Satın Al

Üst Alt