Siverek'te ev Tarandı. [GÜNCELLENDİ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Siverek'te ev Tarandı. [GÜNCELLENDİ]
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Camikebir Mahallesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğünün yanında ki ev tarandı.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, aralarında alacak konusunda husumet bulunan F. ve P. aileleri arasında çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. İlçe Emniyet Müdürlüğü yanındaki çatışmada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Bir ev ve otomobilin kurşunlara hedef olduğu çatışma ardından polis, olaya karıştığı saptanan 5 kişiyi silahlarıyla birlikte gözaltına aldı.

Siverek'te korkuya yol açan çatışma, saat 14.15 sıralarında Camıkebir Mahallesi'nde başladı. Aralarında alacak konusundan husumet bulunan P. ailesinin fertleri otomobiliyle önünden geçtikleri hasımları F. ailesi üyeleri ile tartıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınındaki tartışma ardından P. ailesi fertleri otomobilden, Fettahlı ailesi mensupları ise evlerinden birbirlerine uzun namlulu tüfek, pompalı tüfek ve tabanca ile ateş etmeye başladı. Ortalığın savaş alanına döndüğü çatışmada, sıkılan onlarca mermi mahalle sakinlerinin korkuya kapılmasına yol açtı. Yoğun silah sesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, ellerinde tabancaları ile koşarak giderken, mahalle de abluka altına alındı. Şans eseri ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı silahlı çatışmada, 1 otomobil ve ev kurşunlara hedef oldu. Silahlı çatışmaya müdahale eden polisler, 2 aileye mensup A.F., M.F., İ.H.P., M.P., M.F.'yi ellerindeki silahlarıyla yakalayarak gözaltına aldı.

Polis şüphelilerle birlikte; 2 tabanca, 3 pompalı tüfek, 1 MP 1 otomatik silah ile çok sayıda mermi ele geçirdi. Yeni bir kavga olasılığına karşı iki aileye mensup kişilerin oturduğu ev ve çevrelerinde geniş önlem alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

OLAY YERİ İLK GÖRÜNTÜLER

Samsun55''

Samsun55''

Üye
dertleri neymiş acaba

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
bilmem can sıkıntısı olabilir

ne olacak anlaşmazlık, kin, nefret

Kral 63

Kral 63

Üye
Bizim mahalle camikebir ne günlerdi

Kral 63

Kral 63

Üye
bide polis karakolunun yanında olmuş ne garip:hmmm

buketcik

buketcik

Üye
hiç şaşırmadım.orada normal böyle şeyler.:P:
ister istemez günahsızlara üzülüyor insan.ama yapacak birşey var gibi görünsede aslında yok.yazık diyorum ve sivereği kaderine bırakıyorum:d:

sonu pek güzel oldu:ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ister istemez günahsızlara üzülüyor insan.ama yapacak birşey var gibi görünsede aslında yok.yazık diyorum ve sivereği kaderine bırakıyorum:d:

devlet ortada yokki her eline silah alan kendini rambo falan sanıyor sanki karşısında hemşerisi değilde yabancı düşmanları var

siverek şuan başlı başına bir devlettir ben birgün başbakanın sivereğe gittiğini görmedim oysaki açılışını yapması gereken projeleri başkasına yaptırdı :Dbence korkuyor :)

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
bu işte parmağın var demi isa.her taşınaltından seni çıkarmaktan bıktım artık.anlamıyosun galiba bıktımmmmmmmm.:kop:

Kral 63

Kral 63

Üye

ne kadar iyi kalpli ablama bak sen:lol

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
bu işte parmağın var demi isa.her taşınaltından seni çıkarmaktan bıktım artık.anlamıyosun galiba bıktımmmmmmmm.:kop:

tövbe benim bir alakam yok hem ben istifa edeli aylar oldu suçu bana atmayın bende sizin gibi artık normal bir insanım eskisi gibi asıp kesemiyorum hemen polis yakama yapışıyor :ehe

hem orada ki iç darbeyi en iyi bilenlerden biriyim siyasete gitmesin ama bir komutanın açıklaması şöyleydi;

darbenin bitmesini istiyorsanız Siverek cumhuriyetinden başlayın ...

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
tövbe benim bir alakam yok

burası pek inandırıcı değil ama .napalım .:ehe inanacağz artık.
siverekte ne olsa senden bilirim haberin olsun:ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
buketcik

buketcik

Üye
görmedim yine ne yaptın:ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
1 kişi yaralı civar köylerde hafta sonundan beri intihara kalkışanlar var dünde urfada atlamak isteyen bir kadın vardı çok hareketli bir haftaya girdik :D akşama savaş çıkar tam olur :ehe

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
1 kişi yaralı civar köylerde hafta sonundan beri intihara kalkışanlar var dünde urfada atlamak isteyen bir kadın vardı çok hareketli bir haftaya girdik :D akşama savaş çıkar tam olur :ehe
ZAZA haber ajansından sondakika haberlerinin özetini sundu.sırada ne var:kop:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
istifalar var urfa karışmış yine :ehe

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
ALLAH Yardım Etsin nelerini paylaşamıyorlarki yada bu kadar kinlenecek öfkelenecek ev tarayacak kadar önemli olan şey ne :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...