OttomaN TigeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Getirdim arkadaşlar resimlerini paylaşırım en kısa sürede. İnşallahya o büyüyünce seni geçer kontrol edemezsin alimallah
Muhtemelen benim getirdiğim yavruların boyu da öyle olurmuş. Ayrıca babası Türkiye 2.si seçilmiş o biçim yani....abartısız söylüyorum seni geçer benim 2,35 lik kangalım vardı
Getirdim arkadaşlar resimlerini paylaşırım en kısa sürede. İnşallah
- - - Eklendi - - -
Muhtemelen benim getirdiğim yavruların boyu da öyle olurmuş. Ayrıca babası Türkiye 2.si seçilmiş o biçim yani....
tamam fotoğrafları düzenliyorum şimdi birazdan paylaşırım.Hadi bakem
Kesinlikle ama bunların korkusu yok gibi görünüyor...gökçen abi benim köpek seninkine çok havlar kesinlikle
benimki bikez sokak köpeklerine havlamıştı neyseki onlar aldırmadıKesinlikle ama bunların korkusu yok gibi görünüyor...
Getirdim arkadaşlar resimlerini paylaşırım en kısa sürede. İnşallah
- - - Eklendi - - -
Muhtemelen benim getirdiğim yavruların boyu da öyle olurmuş. Ayrıca babası Türkiye 2.si seçilmiş o biçim yani....
oo abi hayırlı olsun
Buyur Tarığ'ımFotoğrafları bekliyoruz abim
Sucuk getir bizede
- - - Eklendi - - -
Golden ve husky favorim
Yahu bosver şikayetleri hayvana yazık. Apartmanda köpek beslenmez, işkence resmen garibanayavruau olursa tekini iserim
şaka şaka sibirya kurdu alıcam bendede apartmandan çok şiksyet gelir diye alamıyorum
yavruau olursa tekini iserim
şaka şaka sibirya kurdu alıcam bendede apartmandan çok şiksyet gelir diye alamıyorum
telef oluyorlar ama burda onlar
sibirya kurduda çok güzel cidden.
Sucuk getir bizede
- - - Eklendi - - -
Golden ve husky favorim
telef oluyorlar ama burda onlar
bizim burda işte iki üç ay önce öldü adamlar bide çöpün kenarına atmışlar yazık vallahi ya
artık sucukları bir daha ki sefere getireyim
- - - Eklendi - - -
sizin orada olur tabi ama bizim buralarda birşey olmaz eniştem 1.5 yıl besledi Yunus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?