India
Üye
-
Konu Sahibi
-
noluyobaşlık 4-0, içerik 3-0, en altta 1-0 yazıyor
yok öyle birşey
gsnin 12 oyuncusu gs adına harikalar yarattı.fanatik gsli halis tüm kararlarında gsyi destekledi.aydın ve elmander kesinlikle kırmızı görmeliydi.faullerde ve kartlarda hep gs leline çalıştı.allahından bul gs ve halis
gsnin 12 oyuncusu gs adına harikalar yarattı.fanatik gsli halis tüm kararlarında gsyi destekledi.aydın ve elmander kesinlikle kırmızı görmeliydi.faullerde ve kartlarda hep gs leline çalıştı.allahından bul gs ve halis
Yediremediğiniz sindiremediğiniz mesajlar için şikayet butonuna basmayın yorum yapın
Maçı izleyemedim , işlerimden ötürü ...
Maçı izleyemeyen bir insan Galatasaray çok rahat kazanmış , ezmiş gibi düşünür ... Ben de öyle düşünmüştüm açıkcası ...
Maçın özetini izledim . Sivasspor atamamış , Galatasaray bulduğunu atmış . Bu kadar basit ...
5 dakika da Sivasspor un net bir penaltısı verilmemiş . Urfaluji , Eneramo yu çekmiş , indirmiş . Tartışmasız penaltı ...
Maçın son dakikaların da ise Aydın ,art niyetli olarak rakibini biçmiş .Tartışmasız kırmızı kart olmalıydı.
Neyse ; futbol sonuç oyunudur . Tebrikler Galatasaray ...
Baros'u atarken küfretmiştir haklıdır oluyor Caner'de suçlu mu oluyorlar?Bu kadar objektifsiniz
Caner hakeme dönüp mü etti? Pozisyonu hatırla adam topu istediği gibi kullanamıyor,küfrediyor.Baros gibi gidip hakeme etmiyor.Kaldı ki her maçta küfür olur,gol kaçırırsın,pas veremessin küfür edersin
Pes diyorum yemin ediyorum pes diyorum ya bir insan bu kadar mı tarafsız olabilir yahu
Caner hakeme dönüp mü etti? Pozisyonu hatırla adam topu istediği gibi kullanamıyor,küfrediyor.Baros gibi gidip hakeme etmiyor.Kaldı ki her maçta küfür olur,gol kaçırırsın,pas veremessin küfür edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?