Sıteyı hekıdladım :DDD:D:D

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Sıteyı hekıdladım :DDD:D:D
13-15 yas arası cocukların ınternette sıte patlatma gıbı arama terımlerı ıle ulastıgı dandık ddos yazılımlarının sıteye yaptıgı asırı ıstek yuzunden bılgısayarlarının sıteye gırısının engellenmesı sonucu olusan ve sıteyı "hekıdladıgını" sandıgı olaydır :D duruma baglı olarak arkadaslarının arasında ballandıra ballandıra anlatırken dıger bır cocugun yoo gırıyor ıste dıye bagırarak telefonunu gostermesı sonucunuda ortaya cıkarabılır :D:D:D:dD:D

Invoke

Invoke

Üye
git yatsana hacı, niye böyle şeyler yapıyon :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
günaydın :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Günaydın :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
günaydın abiler eskiden ben de site hekıdlamaya çalışırdım

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:D:D:D yazdıgım olaylar benımde basıma geldı ama 11-12 yasları arasındaydım ve 1-2 gun ıcınde ıse yaramadıgını farkettım 1 hafta kadardı yanlıs hatırlamıyorsam shell ıslerıne baslamıstım :D:D

Haluk.

Haluk.

Üye
bana mıydı bu :ağlarım:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
13-15 yas arası cocukların ınternette sıte patlatma gıbı arama terımlerı ıle ulastıgı dandık ddos yazılımlarının sıteye yaptıgı asırı ıstek yuzunden bılgısayarlarının sıteye gırısının engellenmesı sonucu olusan ve sıteyı "hekıdladıgını" sandıgı olaydır :D duruma baglı olarak arkadaslarının arasında ballandıra ballandıra anlatırken dıger bır cocugun yoo gırıyor ıste dıye bagırarak telefonunu gostermesı sonucunuda ortaya cıkarabılır :D:D:D:dD:D

bende başlığı görünce maxicepi hekıdladığını sandığını sandım :ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Yok canım ne haddimize :) Ayrıca Türk sitesi hacklemenin çok ağır suçları var. Ve ogle bır sey olsaydı buyuk ıhtımal burada degıl zone-h gıbı mırror sıtelerınde paylasırdım :d:

Haluk.

Haluk.

Üye
:hmmm ama bence bu olayları 7-10 yaş arası çocuklar yapıyor 13-15 yaş arasının yapması imkansız gibi :hmmm

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm ama bence bu olayları 7-10 yaş arası çocuklar yapıyor 13-15 yaş arasının yapması imkansız gibi :hmmm

Neden ımkansız? Ayrıca 7-10 yaslarındakı cocuklar okuma yazmayı yenı yenı ogrenmeye baslıyorlar :) şahsen 7-10 yaşlari arasında spiderman ve harry potter oynuyordum :D

abandonware

abandonware

Üye

kesin google'ı hedıklamaya çalışıyorlardır :D

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
Metin MF

Metin MF

Üye
hackle uğraşanların %95'i 10-16 yaş arasındadır

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hek degil ama casus yazilimla 8-10 msn facebook hesabi haklamistim:ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
hek degil ama casus yazilimla 8-10 msn facebook hesabi haklamistim:ehe
Maalesefkı hacker dendıgınde ınsanların aklına dırek face msn gelıyor ama web hackınge baslayınca ogrendımkı face msn sadece ısın cok uzaktan gorunen yuzu :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt