bende zaza yım ne olacakBnde macırım necoya laf yok![]()
ben ona her türlü laf atarım
allooo biladel macırlara laf yok dikkat et kendinebende zaza yım ne olacakben ona her türlü laf atarım
![]()

bende macırım bende sana her türlü laf atarımbende zaza yım ne olacakben ona her türlü laf atarım
![]()

buyur denebende macırım bende sana her türlü laf atarım![]()
ama hatırlatayım necmi gibi olacaksın çünkü o alınganlık yapmaz bilirki sevdiğimdendir
aynen erol abi ben ona kapak atmayı çok seviyom oda almayı seviyor yani kapağı..buyur deneama hatırlatayım necmi gibi olacaksın çünkü o alınganlık yapmaz bilirki sevdiğimdendir
![]()

ben sana gösterecem kapağı sen her açtığında tekrar deneyin olacakNecmati™;3037349' Alıntı:aynen erol abi ben ona kapak atmayı çok seviyom oda almayı seviyor yani kapağı..
tüh bi kapak daha kaydı![]()

senin üzerinde tekrar tekrar denerim o zaman ..ben sana gösterecem kapağı sen her açtığında tekrar deneyin olacak![]()

ne uyanık ya bu adam dua benim attığım kapakları kapak diye saymıyomNecmati™;3037463' Alıntı:senin üzerinde tekrar tekrar denerim o zaman ..
aha bir kağak daha![]()

at sende seni tutan mı varne uyanık ya bu adam dua benim attığım kapakları kapak diye saymıyom
yoksa sırf kapak için dükkanı talan ederdin![]()

ben hava atmayı sevmem senin gibiNecmati™;3037546' Alıntı:at sende seni tutan mı var
kankimi

ben seviim varmıben hava atmayı sevmem senin gibi![]()

var ayağını denk al havanı alırım nefessiz kalırsınNecmati™;3037570' Alıntı:ben seviim varmı![]()