Siteniz iyice zıvanadan çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

xapex

Üye
    Konu Sahibi
Siteniz iyice zıvanadan çıktı.
Uzun süredir sitenizi takip ediyorum ama artık bilgi edinip paylaşmak bir kenara ekranimda ki kalabalıktan konuları bile açıp okuma gereği duymuyorum. Bu gidişle umrunuzda mi bilmem ama bir üye daha kaybedeceksiniz. Sınıfın en yaramazı gibi sirf kalabalık yapan kişilere gereken yaptırımları uygulamazsaniz kan kaybetmeye devam edersiniz.


Bu ve buna benzeyen tüm mesajların forumu kirletmekten başka ne amacı var anlamış değilim
 
  • Beğen
Tepkiler: cyborg78


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bildiriminiz ve şikayetiniz için size teşekkür ederim. Yalnız sizden ricam bu tip durumlarda, anında şikayet et butonunu kullanmanız olacak. En geç 12 saat içerisinde bu tip konularda o zaman gereken cezaları verebilirim.
 
Ozan

Ozan

Admin
Bu sekilde konu acan arkadaslar uyariliyor su anda. Devam etmeleri durumunda siteden uzaklastirilacaktir. Rahatsizliginizi anliyoruz.

Ayrica forumda normalde yeni mesajlar bolumundeki listede, konu disi gereksiz mesajlardaki konular listelenmez ancak tapatalk uygulamasinda listelendigini farkettim size rahatsizlik veren bu zira gereksiz mesajlat bolumunun amaci zaten bu.

Sonuc olarak tapatalk da gereksiz mesajlar bolumunun yeni mesajlarda yer almamasini sagladik. Artik yazilsa da görmezsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan ve gokturk_28
İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Tamam burası bir forum, eğlence geyik vs gibi şeylere de yer var ama işin dozunu kaçırmamak gerek.Gerçi yeni nesilin forum anlayışı da bu zaten.İnsanlar sorunlarına yardım arayacak yeri geldiğinde de bilgi sahibi olduğu konularda insanlara yardımcı olacak.Fikir alışverişi bir nevi haber kaynağıdır forumlar.Sadece eğlence amaçlı kullanılan platformlar değil zira insanlar yeri geliyor burda kritik acil gerekli bilgiler öğreniyor.Bu şekilde geyik konularını en üst sıralara taşıyıp alanı meşgul etmenin anlamı da yok zaten. İyi forumlar ..


iPhone ile uygulamasından gönderildi.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bazen gereksizler bölümü aşırı derecede zıvanadan çıktığı oluyor :) ama bazılarıda iyice abarttığıda oluyor
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
3K
Doğuş Pertez
abandonware
Cevap
30
Görüntüleme
3K
abandonware
Albert Einstein
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
589
Albert Einstein
Albert Einstein
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
707
Albert Einstein


Üst Alt