Ozan
Admin
Sitenin Yeni Görünümü Sizce Nasıl ?
Evet arkadaşlar eşsiz bir tasarım çıkarmaya uğraştık sürekli birşeyleri didik didik düzenlemekle uraşıyorum, kullanılan grafiklerde Nazy ( Ali ) arkadaşımız yardımcı oluyor ona da teşekkür ediyorum buradan da.
Sizde neler değişti olumlu olumsuz öneri ve eleştirilerinizle, adım adım mükemmel ' e doğru gitmeyi düşünüyorum.
Şu an itibari ile diğer sitelerde hiç görmedigim birkaç taktik ve efekt kullandık sitede, renk tonlarını çok dikkatli seçmeye calisiyoruz aynı sekilde yazı tipi de daha hoş oldu. Reklam konumları ve genel tasarımdan tutun, gerçekten hobi olarak sürekli uraşıyorum .
Yorumlarınızı da alayım madem ..
Sizde neler değişti olumlu olumsuz öneri ve eleştirilerinizle, adım adım mükemmel ' e doğru gitmeyi düşünüyorum.
Şu an itibari ile diğer sitelerde hiç görmedigim birkaç taktik ve efekt kullandık sitede, renk tonlarını çok dikkatli seçmeye calisiyoruz aynı sekilde yazı tipi de daha hoş oldu. Reklam konumları ve genel tasarımdan tutun, gerçekten hobi olarak sürekli uraşıyorum .
Yorumlarınızı da alayım madem ..

bu arada bnde burdan nazy ye tekrar teşekkürlerimi iletiyorum sitemin logo sunda bana yardımcı olduğu için