ne ozaman bizi alet ediyon rahatsizligini pm ile cöz anket manket allah allah yaOriginally posted by SANCAR@Aug 22 2005, 03:19 AM
siteden ve yönetimden bir rahatsızlığım yok benim
rahatsızlığım BAZI kişilerde
[post=140666]Quoted post[/post]
arkadaşlar sabah olmuş yawww
lütfen biraz sakin olun. midnight seni 2 gündür takip ediyorum arada ve cok sinirlisin kardeşim hayırdır be aga keyfin yok??? dertleşmek ve paylaşmak istersen kapilarımız acıktır unutma. iyi gcler ve lütfen kırıcı olmayınOriginally posted by midnight@Aug 22 2005, 03:34 AM
Aga bazı kişiler benim kardeşlerime bulaşıyor,msn'den sövüyor...Avatarlarına hakaret ediyor...CESARETLERİ VARSA GÖRÜŞELİM,silahlarımızı gömmdüğümüz yerden çıkarırız ozaman......PİS KAN TEMİZLENİR.....................
[post=140679]Quoted post[/post]
olayın tam aslını bilmediğimden belkide yanlış konuluyordum affınız ola ama internet ortamında veya reelde hep böyle insanlar vardır. önemli olan senin bu olaylara girmen değil dışında durmandır. büyüklük veya çok bilmişlik taslamama ama bu sitede en sevdiğim kişilerden birisin ve kafanı takıp üzülmeni istemem sadece, arkadaşlarına kim o pisliği yapmışsa ayıp etmiş ve kansızlık etmiş ama sen kim olduğunu biliyorsun. sitedeki modlara soyle halletsinler yok eger dısarıdan biriyse uğraşıp kendinizide onların seviyesine vurdurmayın veya msn değişin kolay cözüm yoları üretip engelleyin yani bişeyler yapin ama aşağılara inmeyin. her zaman haklının ve gececi dostumun yanındayım. sancar kardeşde baya kızmış ama onada aynı sözlerim gecerli lüğtfen biraz relax ve cool olun