Sitemizde Yeni Bir Uygulama: "onur Üyesi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a21a

a21a

Emekli Yönetici
arkadaşları tebrik ederim... onu üyeliği Zero nun dediği gibi ayın üyeliğinden farklı.. her ay değişmeyecek ama üyelerin performansına göre yeri geldiğinde güncellenecek...

cllgr

cllgr

Üye
ChavRash
Slayer
DeLmIrA
darkred
salihyet ; arkadaşlar tebrik ediyorum,hayırlı uğurlu olsun.gerçekden hepside onur üyeliğine layık kimseler,isabetli seçim olmuş..

enigma

enigma

Üye
tebrik ediyorum arkadaşlarımı

bu arada benim rütbe sökülmezse iyi bazı yazdıklarım ertesi gün yok oluyo tırsıyorum girmeye

darkred

darkred

Üye
çok teşekkür ederim siteye uzun zamandır pek fazla giremiyordum.aydında DeLmıRa nın yanında olduğum için.ama birde baktım ki onur üyesi seçilmişim çok sevindim diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok teşekkürler

slayer

Üye
renk olarak gök mavisimi kalacak acaba_?? Beyaz/gri gibi olan renk güzeldi
Bu slayer ne yüzsüz adam.. Hiçbişeyi beğenmiyor

tekrar teşekkürler...

__Midas__

__Midas__

Üye
tebrikler

RockFord Fosgate

Üye
baba ben nıye onur uyesı secılmedım yaw????((neye gore secıldı uyeler??

Salihyet

Salihyet

Üye
kurmay binbaşılara vermiyollarmış şaka şaka bilmem pm at birine sor

RockFord Fosgate

Üye
hanı eskıden berı varım aktıf katılırım yardımcı olurum anlamadım walla:(

Ozan

Ozan

Admin
Seçilen arkadaşları tebrik etmek istiyorum, seçilmeyen arkadaşların da onlardan kesinlikle bir eksiği yok, sadece biraz daha aktif olmakla olacak bir fark diyebilirim. Kimse ben neden seçilmedim demesin bizim için aslında uzun zamandır süren uzun bir kararsızlık dönemi vardı ve seçilmeyen arkadaşların yani normal üyelerin onur üyesi grubundan bir farkı oldugunu görmüyoruz ve düşünmüyoruz aslında. Bizler, onlar ve herkes birer üye.

Zero

Zero

Üye
    Konu Sahibi
En başta Özellikle belirttim; Siteye emeği geçen, bu rütbeyi hakeden 5 değil onlarca üye var..
Ancak Burdaki Sayı-Anlam çelişkisini doğru değerlendirmek gerekiyor. Onlarca üyeyi Onur üyesi yapmaya kalksak olayın bir anlamı kalmaz. 5 kişi seçmek zorunda olduğunuzda ise mümkün olduğu kadar en iyileri seçmeye çalışırsınız.

"Listede neden ben yokum?" diyebilecek çok kişi var, lütfen bu kavramı yanlış değerlendirmeyelim.

Teşekkürler..

RockFord Fosgate

Üye
ok:)Anlaşılmıstır!

amedian

amedian

Üye
arkadaslar bi sure giremedim nete yogundum halada yogunu arasıra ugrayp kendimi gostercem burada adı gecen ark.lar bu kavramı hakeden ark.lar gercekten hepsini tebrik ederim

yitik savaşçı

Üye
slayer, ChavRash, darkred, DeLmIrA, salihyet tebrikler; başarılar...

Hepiniz biriniz; biriniz hepiniz; onurunuz maxicep için...

Salihyet

Salihyet

Üye
tamam yaf yeterki şu ünvanı almayın
şaka bi yana kendimi ve yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum

SANCAR

SANCAR

Üye
secilen arkadaslarri tebrik ediyorum ciden dogru secimler olmus insallah herkes bu arkadaslarimiza özenir de onur üyeligi icin yarisirlar

Ozan

Ozan

Admin
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Mar 5 2006, 05&#58;14 PM) [post=291182]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu onur meseleleri hikaye onur kırıldıktan sonra astronot üye olsam ne yazar
[/b][/quote]

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(Negative &#064; Mar 6 2006, 01&#58;17 PM) [post=291418]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'><div class='quotetop'>(salihyet &#064; Mar 5 2006, 05&#58;14 PM) [post=291182]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>bu onur meseleleri hikaye onur k&#305;r&#305;ld&#305;ktan sonra astronot üye olsam ne yazar [/b][/quote] [/b][/quote]

Negative, salihyet için bir anlam ifade etmiyormu&#351;; RockFord Fosgate&#39;ye mi verseniz acaba bu rütbeyi?

Zorla güzellik olmaz de&#287;il mi?

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hak eden hakkını alır..

irun

irun

Üye
rütbeyi almış arkadaşların hepsini hakettiklerine inanarak kutlarım..

ama &#39; rütbe hiç bişeydir, takmamak herşey&#39; diyerekte yapacağımı yaparım ok&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...