Sitem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sitem
İşte ben böyle bir hâl içindeyim, aslında derin keder içindeyim.
Bazen bilmeyerek ne yaptığımı, iyi, kötü, güzel, çirkin her biçimdeyim.
Bazen isyan edip yalnızlığıma, sana karşı ince bir sitem içindeyimm..

Black-killing

Black-killing

Üye
Oha maxicep senin siten mi yeni öğrendim admin abla.Beni de admin yap benide.

Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye
İşte ben böyle bir hâl içindeyim, aslında derin keder içindeyim.
Bazen bilmeyerek ne yaptığımı, iyi, kötü, güzel, çirkin her biçimdeyim.
Bazen isyan edip yalnızlığıma, sana karşı ince bir sitem içindeyimm..

link yok bacım

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
insan sandım seni yüreğimi verdim...
yetmedi; duygularımı, hayallerimi, sevdamı verdim...
ama ne yaptın sen, anlamadın...
var olan herşeyi kirlettin...
adam sanmıştım seni...
bitti sana itimadım kayboldu duygularım...
çıkma karşıma bir tekmede ben atarım kurtuluş sana bu sözler.....

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi

maxirabit

maxirabit

Üye
Kardeşim bu ay herkez duygusal bir çöküştemidir nedir ama elimi atsam nerdeyse herkesin içi kararmış. Yani tamam bende çok iyi değilim,kabul ediyorum. Tabi genel olarak herkes de varmış,yoksa bulaşıcı mı bu.

• Beğen
Tepkiler: minoo
doctorrr

doctorrr

Üye
Abi mevsimin getirdiği bi' rehavet :) Ben yazın öyle kafaydım, o biçim gırgırdım şimdi çöktüm yemin ediyorum :) Şehirde de kimse yok sokaklar bomboş sahil yolundaki marketler bile kapalı hayır girelim bari dükkan sahibiyle iki muhabbet edelim :D O kaa yalnızım anlatılacak gibi değil :) Arkadaşlar da bi' yere kadar zaten kafalar aynı değil birkere... Anca otur forum yap iki sahile in şurdan ablana sms at sataş :ehe Eve gel baban hesap sorsun elindekileri, üzerini kontrol etsin sanki canlı bombayız :D Valide hanım habire laf soksun ucuz ucuz şakalar yapsın yoktan yere darlasın seni işin ucu kavgaya varsın... Sevdiğin hatun suratına bakmasın akabinde seni hakir görsün... Arkadaşlar da anca otçu, kimi burjuva çocuğu kimi efemine balkon çocuğu... Sen afedersin eşşek gibi çalış dersler gene yatsın... Hayat sadece kısa bir misafirlikmişte ben, bir çorabım delik gelmişim sanki...

maxirabit

maxirabit

Üye
Bazen canım burnuma geliyor,gebersem diyorum ne olcak. Sadece işe yaramayan arkada anıları ve geçmişi kalan ölü bir beden. Gebermeklede bitmez yani:)
Yaşarken bir çok kez ölüp,ölüp dirilirsin. Çoğu sefer hayattan sıkılıp yeter artık dersin bazende gün gelir gün hiç bitmesin dersin. Yani delikli polo şekeri gibidir hayat,ortasını görsende aynı yere bakıp yeniden olduğun yerde dönersin. Tek ne değişir? Günler,zamanlar,bedenler ve yüzler:)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
N'apalım bizde makaraya vuruyoruz abi gördüğün gibi, siz varsınız bikaç arkadaş var simidim var çayım var :D Bakalım sonumuz ne olacak...

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Çay candırrrr

doctorrr

doctorrr

Üye
Demliğin dibini görürüz icabıda :yuru

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Biz annemle pazar günleri 2 demliği çok raat bitiriyoz, 3 yarım kalıyor :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Bizim valide hanım çöküyor büyük reis oturan boğa edasıyla bizde 2 demlik bitiyoruz kafalar oluyor hoşaf kanımız düşüyor bütün gün mal gibi geziyoruz :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bizim valide hanım çöküyor büyük reis oturan boğa edasıyla bizde 2 demlik bitiyoruz kafalar oluyor hoşaf kanımız düşüyor bütün gün mal gibi geziyoruz :D

:ehe
Çok güldürdün lan bugün sen beni :D
Bu kadar yeter, ben yatıyom. Ne halin varsa gör.

doctorrr

doctorrr

Üye
haaat sana iyi geceleee defol rüyanda baatini gör

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt