İşte ben böyle bir hâl içindeyim, aslında derin keder içindeyim.
Bazen bilmeyerek ne yaptığımı, iyi, kötü, güzel, çirkin her biçimdeyim.
Bazen isyan edip yalnızlığıma, sana karşı ince bir sitem içindeyimm..
Ben yazın öyle kafaydım, o biçim gırgırdım şimdi çöktüm yemin ediyorum
Şehirde de kimse yok sokaklar bomboş sahil yolundaki marketler bile kapalı hayır girelim bari dükkan sahibiyle iki muhabbet edelim
O kaa yalnızım anlatılacak gibi değil
Arkadaşlar da bi' yere kadar zaten kafalar aynı değil birkere... Anca otur forum yap iki sahile in şurdan ablana sms at sataş
Eve gel baban hesap sorsun elindekileri, üzerini kontrol etsin sanki canlı bombayız
Valide hanım habire laf soksun ucuz ucuz şakalar yapsın yoktan yere darlasın seni işin ucu kavgaya varsın... Sevdiğin hatun suratına bakmasın akabinde seni hakir görsün... Arkadaşlar da anca otçu, kimi burjuva çocuğu kimi efemine balkon çocuğu... Sen afedersin eşşek gibi çalış dersler gene yatsın... Hayat sadece kısa bir misafirlikmişte ben, bir çorabım delik gelmişim sanki...

N'apalım bizde makaraya vuruyoruz abi gördüğün gibi, siz varsınız bikaç arkadaş var simidim var çayım varBakalım sonumuz ne olacak...
İşte ilacımız bu: çay!

Kahve bile ne kadar cool olursa olsun bi' çay değil.![]()
Hayatımızın sessiz şahididir çay.
Bizim valide hanım çöküyor büyük reis oturan boğa edasıyla bizde 2 demlik bitiyoruz kafalar oluyor hoşaf kanımız düşüyor bütün gün mal gibi geziyoruz![]()
haaat sana iyi geceleee defol rüyanda baatini gör