Siteden bi temayı telefonuma attım ve sonuçlar....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nuhcagatay91

Üye
    Konu Sahibi
Siteden bi temayı telefonuma attım ve sonuçlar....
arkadaşlar siteden 6151 telefonuma bi tema attım şu v3 dediginiz temalardan ve telefon açılmas oldu.napabilirim?
yha aslında açılıyo ama attıgım tema şu gece deişen gündüz deişen temalardan attım.şimdi telefonumu açıyorum saat tarih flan geliyo menu yazıları flan geliyo ama açıldııktan 10 sn sonra kapanıyor.ve bataryayı çıkarmadan da açılmıyo bataryayı çıkarıp takıp tekrar açıyorum ama aynı olay yine oluyor?bu arada duvarkagıdı flanda görünmüyor sadece arkaplan beyaz yani.
bide tema telefon hafızasında?
ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
telefoncuya götürmekte istemiyorum.lütfen bi yardım edelim..
of kafayı yicem bi tema attım telefonun şaftı kaydı yhaw.....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Telefon hafızasına yüklediğinizden mi bilmem, ama telefonunuz kaldırmıyor temayı. Hafıza kartına kurmayı deneyin.

nuhcagatay91

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefon açılsa açılmıyorki
menuye bile giremeden kapanıyor telefon
hafıza kartında olsa onu formatlıcam ama deil.
telefon kaldırmıyordur heraldede ama açamıyom telefonu sadece 5 6 sn açık kalıyo sonra ekran sönüp kapanıyor... :S:S:S

POWER

POWER

Üye
telefonunuz java tabanlı s40 bir telefon. yanlış bir tema yüklemiş olabilr misiniz acaba? Eğer hiçbir şekilde düzelmiyorsa Nokia Software updater ile güncelleştirme yapın. KVK veya GenPA değilse öncelikle NSS(nemesis) ile türkçe kodunu girmeyi unutmayın. Bunu nasıl yapacağınızı s40 destek bölümünde bulabilirsiniz.

nuhcagatay91

Üye
    Konu Sahibi
nokia software updateri nerden bulup nasıl kullanabilirim?
bi yardımcı olabilmenis mümkünmü acaba==?

POWER

POWER

Üye
Nokia nın kendi sitesinde bulabilirsiniz. Bu linkten ulaşabilirsiniz. Ama güncelleme yapmadan önce şarjı tam doldurun elektirik kesilmesi olması durumunda telefon servislik olabilir ona göre.

nuhcagatay91

Üye
    Konu Sahibi
peki herhangi bi kablo usb kablosu flan lasım olurmu
bende sadece şuan bluetooth cihazı warda :S

POWER

POWER

Üye
Hayır! Usb kablosu dışına birşey kullanamazsınız.

nuhcagatay91

Üye
    Konu Sahibi
pardon zaten o sitede gerekli açıklamayı yapmış

--------------- Ekleme ---------------

peki bu hatayı herhangi bi telefoncu halledebilirmi yoksa servisine mi götürmeliyim ben bu softwareden pek bişi anlamadım da kardeş.
çünkü telefon çok lasım gün boyunca da birde tamiratı uzunmudur acaba.
yha çok soru sordum aslında ama acele lasım ondan dolayı böyleyim k.b

POWER

POWER

Üye
son olarak sorununuz çözüldüğünde buraya belirtin. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar da faydalanırlar :) Kolay gelsin iyi geceler iyi forumlar...

nuhcagatay91

Üye
    Konu Sahibi
power senide yordum ama telefon açılmyıor sotware için açılması gerekiyormuş :S:S:S

--------------- Ekleme ---------------

tmm kardeş sorunum halloldu walla allah razı olsun sagol iyi geceler

POWER

POWER

Üye
Siz kablyu takıp çalıştırın telefonu görmesi ve işlemi tamamlaması gerekir. Bu arada hafıza kartını çıkarmış olmalısınız. Sim kartı ise sakın çıkarmayın.

by__blazes

Üye
Bendede ole bı problem olmustu tel acılmadan kapanıyodu 5 6 sanıye ıcınde...sen hafıza kartını çıkart ılk once sonra telı ac actıktan sonra hafıza kartını tak ve bıcımlendır ben ole yaptm kendıne geldı :-) bı dene ıstersen.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt