sitedeki reklamlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
sitedeki reklamlar
birkaç gündür foruma girememiştim fakat bugün girdiğimde dikkatimi ilk çeken hangi konuya girersem gireyim ekranın alt kısmında yaklaşık 5-6 cm yüksekliğinde reklam bölümü çıkıyo. bundan sonra hep böyle mi olacak yoksa geçici bir durum mu? bilgisi olan arkadaşlarımız cevap verirse memnun olurum

Ozan

Ozan

Admin
Yeni reklam modelimiz ve şimdilik bu sekilde sunulacak, zamanla model değişebilir.
Sistem konudaki ilgili kelimelere göre, konuyla alakalı reklam çıkaracak.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Cok rahatsiz edici ve pc donma oluyor.

[video=youtube;01_h13GAHSw]http://www.youtube.com/watch?v=01_h13GAHSw&list=UUO-6GxPaLX_N_Ii2KX6iFBQ&index=1&feature=plcp[/video]

spy ghost

spy ghost

Üye
acayip rahatsız ediyor Ozan bir kaç kişi sadece bundan dolayı siteden ayrıldı değişse çok güzel olacak

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence de acilen değişmesi gerekiyor her defasında kapat aramak bıktırıyor...

_ardaa

_ardaa

Üye
Gerçekten de çok can sıkıcı bir durum, hepimiz günde 1 defa tüm reklamlara tıklayalım ama altta ki olmasın her konuda çıkıyor bazılarında kapat resmi acayip kamufle edilmiş bulmak zor oluyor

WebStyle

WebStyle

Üye
Bu sitenin devamlılığı ve hizmet vermesi için de para lazım. Yapacak birşey yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Reklam olmasın demiyoruz ki! rahatsızlığımızı dile getiriyoruz...

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten de çok can sıkıcı bir durum, hepimiz günde 1 defa tüm reklamlara tıklayalım ama altta ki olmasın her konuda çıkıyor bazılarında kapat resmi acayip kamufle edilmiş bulmak zor oluyor
bu konuya bende katılıyorum. site için reklamlar olmazsa olmaz ama her konuda sürekli çıkması can sıkıcı biraz. arkadaşımızın önerdiği gibi bir düzenleme yapılması söz konusu olabilir mi acaba?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Reklam engelleyıcı kullanmak gerekecek gıbı:)

Consul9

Consul9

Üye
İnanılmaz rahatsız edici.

spy ghost

spy ghost

Üye
bi an acaba biraz uzaklaşsam da şu reklamlar kalınca gerimi gelsem dedim yani bıkkınlıktan

Ozan

Ozan

Admin
Reklamın iptali için ajansa bilgi verildi, her sayfada her gösterimde çıkmasından ben de bir üye olarak rahatsız olurum zira ben de reklamları hiçbir şekilde engelleme yoluna giden biri degilim ve karşıyım, o yüzden reklamlara en kısa zamanda muhtemelen yarın sabah müdehale edilecek

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: fullwar ve ' KalendeR '
spy ghost

spy ghost

Üye
Teşekkür ederim Ozan unutmayız bunu :alkis

Astrosman

Astrosman

Üye
Bende gıcık oluyorum ya

SHS

SHS

Üye
Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

xinanux

Üye
teşekkürler...

spy ghost

spy ghost

Üye
yarın sabah güzel rahat bi forum dileğiyle

Symbianist

Symbianist

Üye
Hadi bakalım

spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşlar Ozan sözünü tuttu reklamlar artık yok :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt