Sitedeki rar lı oyunları kurulmuyo >> 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktaykzlky

Üye
    Konu Sahibi
Sitedeki rar lı oyunları kurulmuyo >> 5800
telefona jar , sıs ve sısx formatlı dosyaları kurabiliyorum , ancak sitede verilen oyunların nerdeyse tümü rar formatlı , indirdiğim rarlı dosyayı direk telefona atıyorum olmuyo , bilgisayarda açıp telefona atıyorum yine olmuyo lütfen yardım edin , teşekkürler..

oktaykzlky

Üye
    Konu Sahibi
abi çıkaramadım değil , konu çıkarmaksa bilgisayarda da çıkarıyorum ama telefona nası kurcam , direk atıyorum açılmıyo rar lı olduğu için , X-plorer diye bi program kurdum bu kez dosyayı açıyorum ama yükleme setup tarzı bi dosya yok IMF die bi klasör var bi de bi sürü küçük dosya var

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
rardan çıkarılmış halini direk hafıza kartına at .. dosya yöneticisinden attığın yeri bul , üzerine gel tıkla yüklenir :oke:

oktaykzlky

Üye
    Konu Sahibi
abi anlatamıyorum ben , telefona açsam bile dosyayı herhangi bi setup dosyası gelmiyo META-INF die bi klasor geliyo ve diğer küçükl dosyalar geliyo bu kadar.. [email protected] sorun olmazsa ekle reismli gösteriym

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
rarlı dosyaları zaten tele kuramazsın bılgısayarında cıkarıp sis veya sisx dosyalarını tele atıp kuracaksın ama sertifika hatasından dolayıda kuramıyo olabilirsin.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sorun Çözüldü :oke:

evrenahmet

Üye
hocam sorun cozuldude pek anlayamadık yokmu sole resımlı bı anlatım arkadastakı sorunu bende yyasıyorum anltırsan cok super olur yada bunu kurmak ıcın farklı bır programmı var varsa paylasırmısınız

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
dostum arkadaşımız jar dosyasının içini açmaya çalışmış. Rardan çıkan setup dosyasını (.jar .sis .sisx uzantılı ) direk tlf.a atın tıklayın yüklesin.

Direk tlf.dan erişim yapıyorsanız FreeUnrar adlı programı kurun , rar dosyalarını aynı pc.deki gibi tlf.da açın.

FreeUnrar sitede mevcut , şu an tlf.dan girdiğim için link veremedim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uzantısı jar olanları açmadan doğrudan telefona gönderip kurun..ama sitemize jar hali açılmış oyunlar yüklenmişse onları kuramazsınız..

byhaga

Üye
arkadaşlar bende sisx dosyalarını(polarbit oyunlarını) kuramıyorum telefon tanımlanamıyor acaba bir çözüm varmı bunun için?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende sisx dosyalarını(polarbit oyunlarını) kuramıyorum tanımlanamıyor diyor acaba bir çözüm varmı bunun için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt