Sitede Yeni Kategori Önerisi : Photoshop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wonder Worker

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar...

Günümüzün En Çok Kullanılan Programlarında Olan Photoshop Piksel Tabanlı Çalışmalar İçin Dünyanın En İyisi ... E Bu Kadar Popüler Bir Yazılımın İnternette 10.000'lerce Dersi Varken Böyle Bir Forumda Olmaması Bence Garip.

Böyle Bir Kategori Oluşturulursa Hızlıca Doldurabileceğime Eminim :)

Herkese Duyrulur.

Not: Maxicep'in Mobil Teknoloji Sitesi Olduğunu Biliyorum Ancak Bilgisayar Kategorisi Altına Açılabilir :)

• Beğen
Tepkiler: punqermojo

konyarapp

Üye
güzel bir öneri olmuş Bende arkadaşa katılıyorum

punqermojo

Üye
Hacı bende katılıyorum ya portal yapıldı
yeni kategoriler yapıldı herşey var neredeyse forumda btek o bölüm eksik..
güzel noktaya deyinmişsin :)..

Neverex

Üye
Güzel bir fikir.Alt forum oluşturulursa neden olmasın.

celibar

celibar

Üye
http://www.maxicep.com/web-tasarim-grafikerlik-ve-programlama/
Bu bölümde paylaşım yapıldığını görmüştüm. Photosop için ayrı bir kategori yerine bu bölümle biraz çalışılarak bu isteğiniz gerçekleşebilir bana göre.alt forum oluşturulabilir.

evet photoshop konuları bu bölümde açılıyor fakat web tasarım, grafik ve bölümünün tamamı için bi düzenleme yapılması gerekiyo.şuan bölüm çok karışık bence.photoshop, tasarım-grafik, hosting gibi alt kategorilere ayrılabilir.

Ozan

Ozan

Admin
Alt kategorilere ayrılmamasının nedeni, ayrı ayrı bir bölüm oluşturamayacagi çünkü bu 3 kategoriye de az az konu açılıyor tüm konular toplanıyor da bir bölüm haline geliyor

Biz hangi kategori de aktiflik varsa o kategoriyi açmayı yada yanlız bırakmayı her zaman düşünür ve sizin önerilerinize kulak veririz ancak görünen o ki bu üçlüyü şu anki aktiflikleriyle ayırmaya gerek yok gibi.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Şuan için pek aktif olmayan bir bölüm.Grafikerlik ve Programlama kategorisi altında paylaşılabilir ki daha önceki konularda burada.Çok fazla konu ve talep olursa alt konu açılabilir ama şuan için gerek yok.

Wonder Worker

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt