sitede sohbet etme bölümü olsa süper olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
sitede sohbet etme bölümü olsa süper olur
insanlar arkadaşlıklar kuvvetlendirip düşüncelerimizi yorumlarımızı daha hızlı ve kolayca aktarıp paylaşmak için bi sohbet için yer olsa mükemmel olur şimdiden teşekkür ederim:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Oyun cafe bölümümüzde sohbet konuları, oyun konuları mevcut, bakabilirsiniz :)

RedColt

RedColt

Üye
Bence direk chatbox koyulabilir... Çok yararlı oluyor böyle sorunlarımızı ğaylaşabildiğimiz sitelerde.

jeki01

jeki01

Üye
Bence direk chatbox koyulabilir... Çok yararlı oluyor böyle sorunlarımızı ğaylaşabildiğimiz sitelerde.

bence gerek yok.
chatde sorununu çözdün diyelim,
chatde olmayan nasıl çözcek sorununu.
bence maxicep için gerekli değil.
facebook ne amaçla kurulmuştu şimdik ne oldu.
sitemizide öyle yapmayalım bence.
Herkesin düşüncesine saygılıyım.

RedColt

RedColt

Üye
bence gerek yok.
chatde sorununu çözdün diyelim,
chatde olmayan nasıl çözcek sorununu.
bence maxicep için gerekli değil.
facebook ne amaçla kurulmuştu şimdik ne oldu.
sitemizide öyle yapmayalım bence.
Herkesin düşüncesine saygılıyım.

Tabi heresin kendi görüşü ama ben kontrol edilen chatboxlarda gördüm ayrıca sorunların yanında hızlıca sohbet etmede güzel olurdu... Tabi bu bir Öneri:hmmm:naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Chatbox olursa iyi olur aslında :hmmm

Samsun55''

Samsun55''

Üye
olabilir aslında

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Zaten uygulanmış bir tasarı idi bir süre devam etti daha sonra Nega tarafından kaldırıldı ve sanırım siteyi kasdığı ve ağırlaştırdığı için.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Chatbox Macicep için uygun olmaz bence.Sürekli kontrol edilemeyeceğine göre..

Reklam,küfür vs tarzı şeyler çok olur chatbox'ta.

Yine de Yönetim neyi,nasıl uygun görüyorsa öyle yapar zaten.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
_є_®_¢_α_N_™;2551373' Alıntı:
Chatbox Macicep için uygun olmaz bence.Sürekli kontrol edilemeyeceğine göre..

Reklam,küfür vs tarzı şeyler çok olur chatbox'ta.

Yine de Yönetim neyi,nasıl uygun görüyorsa öyle yapar zaten.
şikayet et butonu olsun yeter ben şikayet ederim küfürleri :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
kurulsun çet bax

aryscat

aryscat

Üye
Maxicep sorun çözümlerinin ve paylaşımların arşivi ve kaynağı olmuş bir site. Herkes sorununu chat le halledecek olursa bu özelliğini yitirir bence.

Aziz™

Aziz™

Üye
dediğiniz olay şu anki site gidişatı için pekte uygun değil sonuçta sohbet etmek isteyenler hem özelden hem profilden hemde gerekli konulardan ediyor sohbetlerini uygulama gereksiz olduğu gibi sonuçta sohbet için gerekli bölümler var tabiki kurallar dahilinde..:)

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
Bencede siteyi hem kasar çünkü sürekli mesaj yazılıyor hem de kontrolü çok zor olur yani küfür gırla gider :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
sitemizin üye sayısı ön görüldüğünde :ehebir mesaj yazarsınız bi bakmışsınız 1 sn geçmeden mesajınız 50 sıra aşağıda kalmış belki daha da fazla nasıl anlaşcaksınız

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
iki kişi arasında msn tarzı olabilir aslında.iki kişi sohbete ok derse konuşma gerçekleşir.

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Biliyorum yeri değil konuda ama.. sohbet değil de online oyun imkanı olsa daha gzl olur gibi satranç okey vs vs site konusundan forumdan anlamadığım için tavisye ettiğim şey mümkün olmaybilir fazla bilgim yok ama böyle bir imkan olsa çok gzl olur..

Tracy35

Tracy35

Üye
oLaBiLir Ama Siteyi Kasar Hemde yavaşlatır Benim Düşünçem Bu Sekıl İyi ama genede Siz bilirsiniz ......

Neverex

Üye
Önceden MaxiChat adı altında bir chat uygulaması vardı.Ama siteyi çok yavaşlattığı için kaldırıldı.Ama olursa güzel olur düşüncesindeyim. :)

aslan1000

Üye
olabilir :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt