Sİtede Problem Mİ Var? Ips Driver Error

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turgay89

Üye
walla ben de dunden beri giremiodum fıttıracaktım en sonunda .. neyseki duzeldi

bende giremiyodum carsambadan beri fıtık oldumustum burda yaaa

irun

Üye
iyi şimdilik düzel di ama, sevinmek için erken mi acaba. hala ciddi bir açıklama gelmedi.
birdaha olmayacağını, daha uzun sürmeyeceğini kimse garanti edebilirmi?
ben problemin ancak paralı bir server a geçilirse düzeleceğini, yoksa düzlmeyeceğini duydum, doğrumu?

msw

Üye
Saldırı olduğu düşünülüyor ... Gereği yapılıyor

Arkadaşlar deniliyor ki daha fazla arkadaş online olsun!!

Ama sayı biras artınca sistem kilitleniyor!!!

Adminlere sesleniyorum !!

Bu siteden ayrılmak istemiyorum!!!

Ama bu olay yüzünden ayrılamayı düşünmeye başladım kullndığım yada üye olduğum başka bi forum sitesi yok!!

Ama bu olay yüzünden 2 gün siteye giremedim ve çok fazla sinir yüklendim!!!

Bilmem anlatabiliyor muyum!!

Server upgrade olmalı!!

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 22 2006, 07&#58;27 PM) [post=320662]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkada&#351;lar deniliyor ki daha fazla arkada&#351; online olsun&#33;&#33;

Ama say&#305; biras art&#305;nca sistem kilitleniyor&#33;&#33;&#33;

Adminlere sesleniyorum &#33;&#33;

Bu siteden ayr&#305;lmak istemiyorum&#33;&#33;&#33;

Ama bu olay yüzünden ayr&#305;lamay&#305; dü&#351;ünmeye ba&#351;lad&#305;m kullnd&#305;&#287;&#305;m yada üye oldu&#287;um ba&#351;ka bi forum sitesi yok&#33;&#33;

Ama bu olay yüzünden 2 gün siteye giremedim ve çok fazla sinir yüklendim&#33;&#33;&#33;

Bilmem anlatabiliyor muyum&#33;&#33;

Server upgrade olmal&#305;&#33;&#33;
[/b][/quote]

Sana kim dedi üye say&#305;s&#305; fazla oldu&#287;undan dolay&#305; sistemde sorun oluyor diye? Kafan&#305;zdan sebepler uydurmay&#305;n.. Yönetici arkada&#351; yukar&#305;da ne demi&#351; siz ne diyorsunuz yahu&#33; Sen bu siteye iki gün giremedin diye gitmeyi dü&#351;ünüyorsan daha zor durumda ne yapacaks&#305;n bilemiyorum. Böyle ortal&#305;&#287;&#305; kar&#305;&#351;t&#305;rarak durumu iyice kötüye götürece&#287;inize destek ç&#305;k&#305;n destek ...

a21a

Emekli Yönetici
son iki günde siteye girişte yaşanan sorun:

her sitenin başına gelebileceği gibi sitemiz zorlu bir saldırıya maruz kalmıştır... her şey normale dönecektir...

iyi forumlar...

<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Apr 22 2006, 10&#58;32 PM) [post=320737]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 22 2006, 07&#58;27 PM) [post=320662]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar deniliyor ki daha fazla arkadaş online olsun&#33;&#33;

Ama sayı biras artınca sistem kilitleniyor&#33;&#33;&#33;

Adminlere sesleniyorum &#33;&#33;

Bu siteden ayrılmak istemiyorum&#33;&#33;&#33;

Ama bu olay yüzünden ayrılamayı düşünmeye başladım kullndığım yada üye olduğum başka bi forum sitesi yok&#33;&#33;

Ama bu olay yüzünden 2 gün siteye giremedim ve çok fazla sinir yüklendim&#33;&#33;&#33;

Bilmem anlatabiliyor muyum&#33;&#33;

Server upgrade olmalı&#33;&#33;
[/b][/quote]

Sana kim dedi üye sayısı fazla olduğundan dolayı sistemde sorun oluyor diye? Kafanızdan sebepler uydurmayın.. Yönetici arkadaş yukarıda ne demiş siz ne diyorsunuz yahu&#33; Sen bu siteye iki gün giremedin diye gitmeyi düşünüyorsan daha zor durumda ne yapacaksın bilemiyorum. Böyle ortalığı karıştırarak durumu iyice kötüye götüreceğinize destek çıkın destek ...
[/b][/quote]

Dostum böle bir durumu anlayışla karşılayabilirm&#33;&#33;
Karşıladım da ortalığı bulandırma amacında da değilim&#33;&#33;

Yanlış anlaşıldığıma üzüldüm

AMA dediğim şu sitenin bir çok açık yönü var burada söylemeyeim&#33;&#33;

bunların giderilmesi ve server upgradesi şart yoksa bu gibi durumlarda&#33;&#33;&#33;

Bizim ddestek çıkmamız bi işe yaramaz&#33;&#33;

Anlatabildim umarum&#33;&#33;

tofy

Üye
tam aksine sitenin açığı oldukça az

ama saldırı olduğu bir gerçek ve yönetim olarak bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor merak etmeyin

şuanda bir sorun yok

ve olmaması içinde çalışmalarımız devam edecektir iyi yazışmalar herkese

OK Tofy ben uyardım sadece&#33;&#33;&#33;

Neyse inşallah dzeltilir bizde rahat ederiz sizde&#33;&#33;&#33;

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 22 2006, 11&#58;21 PM) [post=320782]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Dostum böle bir durumu anlayışla karşılayabilirm&#33;&#33;
Karşıladım da ortalığı bulandırma amacında da değilim&#33;&#33;

Yanlış anlaşıldığıma üzüldüm

AMA dediğim şu sitenin bir çok açık yönü var burada söylemeyeim&#33;&#33;

bunların giderilmesi ve server upgradesi şart yoksa bu gibi durumlarda&#33;&#33;&#33;

Bizim ddestek çıkmamız bi işe yaramaz&#33;&#33;

Anlatabildim umarum&#33;&#33;
[/b][/quote]

Sen gitmeyi düşünüyorum demişsin, senin bu görüşüne destek olan üyeler olacağı gibi bu görüşüne karşı çıkan üyeler de olacak. Bu karşılaşmadan dolayı da tartışma çıkacak. Sen ne kadar ortalığı karıştımamak amacında olsan da sana destek verenler ile vermeyener arasında tartışma çıkacak. Bu durumda tartışmanın sebebi senin görüşün olacaktı. Anlatmak istediğim buydu..

Sizin destek çıkmanız çok işe yarar. Yönetim soruna odaklanacağına sitede çıkacak bir tartışmadan dolayı buraya yönelecekler. Dolayısıyla da sorunun üstüne fazla gidemeyecek.. Ama siz destek çıkarsanız, bu tür saçma tartışmalara karşı çıkarsanız yönetim kendini ağırlıklı soruna odaklayacak ve sorunu bitirecektir. Ama siz böyle saçma tartışmalar ortaya çıkarttığınız sürece yönetimin sorunu düzeltmesi zaman alacaktır..

Ayrıca, bu sitenin kullandığı forum versiyonu internette en az hack edilen, diğer bir deyişle en az çökertilen bir forum versiyonudur. Siz de bugünlerde yaşanılan saldırı sonucunu gördünüz, çok güçlü bir saldırı olduğu belliydi, databaseden maxusere girmişler; ama ondan ötesini etkileyemediler. Yani &#39;Başarısız&#39; bir saldırı oldu bu..

İPB, bu forum versiyonuna ait bir tek yama çıkarttı. O da sanıyorum ki bu açığı kapatmak için.. Güvenlik yaması update edildikten sonra bir sorun olacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...