waaaayyyyyyy artık Necminin kahin olduğunu biliyorumNecmati™;2961199' Alıntı:Bilinmeyen herşeyi![]()

bu çok güzel işteNecmati™;2961227' Alıntı:ya bak mesela senin ismini bile biliyom o derece![]()

oyy yerim ben onu çok tatlı ama![]()
senin kullanıcı adını nasıl hackledi yaa
sizde bi konu açın gülelim azıcık
neler olmuş kaçırmışız bak![]()
tamam tamamavatardan da tanırdınız eşimi... çocuk güzelliğini babasından almış ne de olsa.
hackleme meselesi basit
adı aile hacklemesi...bilgi verirdim... ama kötü niyetli kullanıma sebep olabilir... ama şu kadarını söyleyeyim ozan ile hallettik...

gerçekten ağzım açık kaldı...nasıl sakladınız bu zamana kadar hayret.... 

hepimiz kardeşizaaaa ne sırlar varmış...hiç bilmiyodum bunları...şoktayım şu an...
demek rumman ve sonyerolsson kardeş,necmatinin kayınçosu kol@j ve sahra ile tumubemi süt kardeş öyle mi...gerçekten ağzım açık kaldı...nasıl sakladınız bu zamana kadar hayret....
![]()

hadi sen başla Mustafane olmuş burda bugün yahu sırlar falan derken sırlar kendiliğinden gelmişgeçen bi muhabbet tuttu öyle gerçekleşiyormu ne? Hadi bakalım gelsin sırlar kendikliğinden
bende de ne sırlar var varya..

aşkım sana iyi saklanalım dedim dinlemedin bak deşifre olduk buldular bizi...
sağol ablası oğlumun küçüklüğü![]()
ne biçim sohbet bu ... kaçırmışım baştan yeni gördüm...
adama böyle işkence mi yapılır.
son sayfaya gelene kadar imanım gevredi...
en kolay benim akrabımı bulursunuz kim bilin bakalım...

ooo nur hanım bakıyorum da hemen takiptesiniz sizi gidi sizi sır diince hemen sen başla hee..hadi sen başla Mustafa![]()

vayy mert nasılsın kardeş şeyy ne zaman nur ablan oldu senin şey yane kız kardeşin.? 
evet Mert benim abimTamam itiraf ediyorum ben Nur un abisiyim

ooo nur hanım bakıyorum da hemen takiptesiniz sizi gidi sizi sır diince hemen sen başla hee..
--------------- Ekleme ---------------
bak şimdi alıntı takibi olsa idi kol@j hemen gelirdi
vayy mert nasılsın kardeş şeyy ne zaman nur ablan oldu senin şey yane kız kardeşin.?
![]()

yaa okadarda yaramaz değilim benSahra benim ablam. Nurda yaramaz küçük kız kardesim.
Cok haylaz, anlatamam !