Sitede Bazılar Var ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sitede Bazılar Var ...
Gider ayak forumda karşılaştığım ve bugüne kadar giderilemeyen veya unutulan hataları yazayım dedim. :)

- En büyük sorun bence bu, 3 -4 gündür rapor gönderemiyorum. Göndermek istediğimde bana "bir sebeb göster" diyor. Onu da yapıyorum; ama olmuyor.

- Bu hata genel de mi var bilmiyorum ama, Firefox ile forumdaki veya başka bir sitedeki yazıyı kopyalayabiliyorum, ama yapıştır fonksiyonu olmuyor.

- Forumdan silinen mesaj ve konuların artığı duruyor ( neden silindi, silen yönetici ), bu durum forumun görüntüsünü bozuyor.

2. sorun dışındakiler çözülesi sorunlar; ama Firefox olayı çözülürse daha iyi olur. İE biraz zorluyor.. :)

Caine

Caine

Üye
nereye gidiyorsun ki?

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Köye gidiyormuş.

Mesajı moderatöre bildir mi çalışmıyor? Ben bir tane yolladım ama gitti mi bilmem. :)
Ctrl+V de mi işe yaramıyor? :blink:
Evet; artık kalmasın... Hatta kaydırıldı da kalmasın. :)

Bende FireFox kullanıyom bu arada... :)

Caine

Caine

Üye
allah yolunu acık etsin kardeşim ;)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
- Rapor olayında board'ta eklenti yok sanırım.Tam olarak bilmiyorum ama bize de raporlar ulaşamıyor malesef.PM ile bildirmek istediklerinizi bildirirseniz her açıdan sağlıklı olucaktır.

- Ctrl + V kombinasyonu ile yapıştır işlemi yapabilirsiniz.

- Bu konu hakkında bir genelleme yapılmalı.Ben bildirim ve silinmesi gerekenler konusunda Forum'da optimum görsellik amacı için elimizden geleni yapıcaz.Bu sorun sayılmaz aslında sadece Mod takdirine kalmış bir durum.

Teşekkürler.. :oke:

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ewt aynı sorun bende de var yazı kopyalayamıyorum bazı ark avatarları çıkmıyo

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Avatar konusunda sorun siteden kaynaklı değil , kullanıcılara bağlı sorun olabilir ki ben hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım hiç. :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Bağlantıdan da olabilir...

Ozan

Ozan

Admin
Şikayet sistemi çalışmakta, butonuna tıkladıgınızda neden yazarak mesajınızı yollayabiliyorsunuz .

Ana temada sorun yok fakat diger temada sanırım sorun var hala onu da hallediyorum hemen.

Haberci

Haberci

Üye
Gördüğünüz sorunları dile getirirseniz kısa zamanda çözüm yoluna gideceğiz.Daha rahat ve sorunsuz bir ortam hazırlama adına hepbirlikte...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
:good:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Madem öyle; bunu siz istediniz... :bleh:

Geçen futbol kategorisinde bir başlığa ilave yapmak istedim; olmadı... Başlık değişmedi... :bilmem:

:hakem: :ehe:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
vBulletin Board'tan kaynaklanıyor..Malesef konu başlığını editleme gibi bir durum yok..Olsa da topic içinde farkediliyor.Ana sayfada görünen başlık ilk yazdığınız başlık olarak kalıyor..

Bu gibi durumlarda PM ile bildiriniz..En kısa zamanda müdahele ederiz.. :good:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Teşekkürler. :)

UndeRqRo.uNd

Üye
başlıkları yöneticler değiştirebiliyor. siz sonradan da değiştirseniz forum içerisinde eski başlıqınız kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt