site yönetimine sorulan sorulara-şikayetlere cevap yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
site yönetimine sorulan sorulara-şikayetlere cevap yokmu
evet dün açtığım konu içinde bir mesajı şikayet ettim ama ne bir yaptırım oldu nede geri dönüş yönetim için o kadarda gereksiz bir üyemiyim yada her üyeye aynı muamelemi yapılıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Galiba biraz aceleci! davrandım
ilginiz için teşekkürler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu içinde yapılan şikayetlere yöneticiler tarafından bakıldığını görüyorum ve diğer şikayetlerinizde aynı şekilde ilgilenilmiş.
Bazen geri dönüş için gecikmeler olabiliyor, yönetici arkadaşlarımız yetkili oldukları bölümlerde aktif oldukları vakit şikayetler ile ilgileniyor.
Bunun haricinde (Yararlı Linkler) panelinden (şikayet takibi ) yaparak şikayetiniz hakkında yapılan işlemi görebilirsiniz.

Türe

Türe

Üye
evet dün açtığım konu içinde bir mesajı şikayet ettim ama ne bir yaptırım oldu nede geri dönüş yönetim için o kadarda gereksiz bir üyemiyim yada her üyeye aynı muamelemi yapılıyor

Her insan gibi onlarin da isleri , gucleri , aileleri , mesguliyetleri mevcut .
İnsanlik hali unutulmus ya da vakit bulamamis olabilirler . Bunun icin biraz anlayis gostermeliyiz sanki :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o konuda zaten hemfikiriz.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bu arada konu düzenleme hakkımda elimden alındı...
haliyle kızgın sirkenin zararı küpüne

Astrosman

Astrosman

Üye
Yoğunluktan olabilir

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bu arada konu düzenleme hakkımda elimden alındı...
haliyle kızgın sirkenin zararı küpüne

Mesaj editlemeye çalışınca sistem hatası almışsınızdır, bazen buna benzer hatalar ile karşılaşabiliyoruz. Sitenin düzenleme vaktine denk gelmişsiniz sanırım.

Keyifli forumlar. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt