site yapmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

makky287

Üye
en basiti
 


erg37

Üye
Öncelikle yapacağın siteyi ücretli mi üçretsiz mi yapacaksın bu önemli.
Eğer Ücretli diyorsan bir domain(site ismi) Bir de host(bilgilerini depolıyacağın bir yer) almış olman gerekiyor.En kolay bi şekilde sayfanı hazırlaman için ben Frontpage (sayfa hazırlama programı) öneririm.Deneme yanılma yöntemiyle çok kolay ve copy/past yaparak sayfalarını basit bi şekilde hazırlarsın.
Ama ücretsiz bir site yapmak istiyorsan o zaman sana ücretsiz site yapma imkanı veren yerler var onları yazayım.




Genelde



dan ücretsiz üye olabilir isim alabilirsiniz ve sitenizi hazırlamaya başlayabilirsiniz.
Adresleri sizin işinizi görür.
Daha sonra

dan Türkçe içerikli sonunda com.tr.tc vs gibi isimlerle sitenizin ismini değiştirebilirsiniz.
Sayfa yapımını da yine yukarıda bahsettiğim Frontpage ile hazırlayıp kendi ücretsiz almış olduğunuz sayfaya gönderebilirsiiz.
İlgilenen arkadaşlar PM atsın yardımcı olurum.Kolay gelsin...

Sana teşekkür ederim ama bunlar türkçe değil mi?:)
 

fifi1

Üye
:yuruslm arkadaşlar aranızda metin 2 oynayan var mı eğer varsa zize bir site verecem 30 gün boyunca 500 k dağıtıyo denemek amaçlı girin bakın süper.....:oke::oke::oke::ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

 

k_eyup

Üye

bayecza1991

Üye
ben nasıl bir site açacam lütfen yardımcı olurmusunuz
 
fburaq123

fburaq123

Üye
paylaşım için sa0l
 
Unique_EaqLe

Unique_EaqLe

Üye


bu sitede site açabilirsin
 
goldenheros

goldenheros

Üye
Haberci kardesim ben dedigini yaptım yonlendir.com sitemi kayıta yolladım editorler bilgilendircektir yazdı n yapim simdi nasil bişeyler ekleyebilirim yardı edersen sevinirim mutlaka cevap yaz lütfen her sey için tesekkurler:D:D:D
 

goco

Üye
SeLam,
Meraba arkadaŞlar eğer sizlerde sağlam ve güvenilir bir şirket sitesi kurdurmak istiyorsanız X ~ One EKip olarak sizlere yardımcı olabiliriz

Şirketimizde GüvenLik Kamerası & ALarm SistemLeRi
KişiseL & Şirket Web sayfası KuruLumu

Ofis TeL : 0232 256 13 58
Cep TeL : 0542 624 22 43
Msn : [email protected]
~ X ~ ONE ~ EKİP ~
Not : Şirketimiz Türkiyenin her Bölgesi & Diğer Dış üLkeLeRde’de FaaLiyet göstermektedir

 

hasanla

Üye
Sırf bu başlığa mesaj yazmak için üye oldum.Sizin neyiniz var ya? Arkadaşlar adam sitenin S sini bilmiyorken Dreamweaver frontpage ile site yapımı öneriyorsunuz ! Yahu nasıl site yapacağını bilmeyen bu arkadaşımız Dreamweaver ile baştan site mi yazacak oturupda? Arkadaşım o programlar ile prof site şu an için yapamazsın.Dürüstçe söyleyeyim ne yapacağını.Piyasada bulunan bedava CMS içerik yönetim araçları var.En ünlülerinden olan wordpress,drupal,joomla,smf forum vs araştır ve hazırlamak istediğin site içeriğine uygun birini kur.Bedava olayına girme diyorum çünkü istediğin profesyonelliği yakalayamazsın.Hep sorunlar çıkar ve birgün sitenin yerinde yeller eser.Benim favori önerim wordpress'tir.Wordpress bugüne kadar kullanımı en kolay,eklenti kurulumlarında gerçekten basit ve başarılı bir arayüze sahip açık kaynak kodlu on numara bir yazılımdır.Güvenliği yüksektir.Hertürlü yardımı internette kolayca bulabilirsin.Sayısız tema ve eklenti sitesi mevcuttur.Türkçe kaynak boldur.Joomla önermiyorum çok saçmalamışlar,karıştırmışlar.En azından bana göre değil.Drupalim vardı hacklenmişti.İçinde sayısız özgün makalem vardı alayı gitmişti.Belki de açık benden kaynaklanıyordur ama o günden sonra kullanmadım.Düşünmüyorum da.
Yani öyle programla sıfırdan site yazmaya kalkma diyorum.Ona harcayacağın zaman ile kurmuş olduğun hazır sitenin tasarım ve içeriği ile ilgilenirsin.Zaten atı alan üsküdarı geçmiş internette.Ne kadar çabuk faaliyete geçersek o kadar iyidir.
Google ile araştırarak yapın herşeyi,ben bugüne kadar sayısız projeye imza attım.Kendim yazmıyorum siteleri wordpress ile hertürlü site yapabilirsin.İlan teması bile mevcut.Hepside profesyonel görünümlü.Seo ve güvenlik açısından daha iyisini arama diyorum.İlgili terimler için google'da araştırın.Kolay gelsin herkese.

Bu arada konuyu hortlattın,içeriği dirilttin gibi saçma mesajlar yazmamanızı rica ederim.Yahu anlamadığım birşey var bu konular geçici olmak zorunda değiller bakın eski bir konu ile yeni tanışan insanlar olabiliyor.Neden eski konu hortlatmak yasaktır? Mantıklı açıklama yapamıyorsanız ezbere konuşmayacaksınız.
Güncellik dolayısıyla eski konulara mesaj yazılmasını istemiyorsanız kilitlersiniz konuyu.Ayrıca haber sitesi değil ki bu forum yani.Herkes ezbere konuşuyor internette.Birgün de ''Ya arkadaş ben neden bu yasağı koydum' diye düşünmüyor!! Bakın bir küçük örnek daha vereyim size.Sesli sohbet yapılan hiçbir sitede mail telefon veremiyorsunuz genel kanallarda.Neden hiç sorgulandı mı bu? Sorgulanmadı...Mail vermek yasak! Neden? (O da bilmiyor)
Arkadaş ben mailimi yazınca oraya ne olacak maili alan kişi sitenize girmeyecek mi? Ya da ben o maili yazınca herkesin bunu alma zorunluluğu mu var ? Yasak yasak yasak...Başka şeyler öğrenin diyorum.Mantıklı düşünün.Hadi eyvallah
 

eskicumali

Üye
arkadaşlar üyelik paneli yazılımı ücretsiz yada anormal rakamlar istemeyen ücretli olarak nereden bulabilirim??? çok acil ve şimdiden teşekkürler...
 
hasbaly

hasbaly

Üye
Arkadaş paralı site yapmayı düşünüyorsan sana yardımcı olabilirim. Hangi hosting firmasının kaliteli ve ucuz olduğunuda belirtebilirim. Profesyonel olması için öncelikle paralı olması gerekir. Gerisi çok kısıtlıdır onu söyleyeyim.
 

omerxc

Üye
Arkadaşlar Bu Sitede Web Sitesi Oluşturmak İçin Çok Güzel Eğitim Seti Hazırlamışlar.
Birkaç Saat İçinde Web Kendi Sitenizi Kurabilirsiniz Yazıyo. İlgilenen Arkadaşların Bakmalarını Tavsiye Ederim
 

dakikaparcatl

Üye
site yapmak isteyen arkadaşlarlar varsa ben yardımcı olaym ücretsiz [email protected] bu site benim beklerim
 
ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar ben kendi sitemde nasıl ücretsiz site yapabileceğinizi anlattım hiç bir proglama bilmenize gerek yok çok kolay
 

gece89

Üye
arkadaşlar site yapmak isteyenler yada sitesi olup ta geliştirmek isteyenler google da arama yapıldığında nasıl en üst sırada yer alacağı hakkında,sitenin ziyaretçi sayısının nasıl artırılacağını merak eden arkadaşlar , kısacası web tasarımı hakkında herşeye bu linklerden ulaşabilirsiniz.kesinlikle TAVSİYE ederim.








 


Üst Alt