Invoke
Üye
ayti diye okunuyo![]()
Çok garip

Ben elli beş yaşımdayım böyle bi şey görmedim

ayti diye okunuyo![]()

it mobayl ne la@Sukut-u Hayal

aradığınz herseyi MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji ve GSM Haberleri ile Yardım ve Destek Forumu adresindende ulasabilirsiniz şimdilik bununla idare ediniz![]()

it değil ayti o karacahil seni![]()

domain transferi mi yaptın
I't dese daha mantıklı olur dimi![]()

domain transferi nedir bea![]()

yani sitenin alan adını başka bir siteye yönlendirmek demek.![]()
az kaldı alan adı alıcam ama ne olsun bilmiyorum işin ucunda boşuna apra vermiş olmak istemiyorum :/

az kaldı alan adı alıcam ama ne olsun bilmiyorum işin ucunda boşuna apra vermiş olmak istemiyorum :/

Koskoca firma senin site açacağını duyunca hemen konunun üzerinde kampanya yapmış hemde %50 indirimli, Sen hala neyin kafasını yaşıyorsun?![]()
ben goremiyorum ki ya

hahahaben goremiyorum ki ya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yıl başına şu siteyi hazırlayarak gircem![]()

link ver bakıyım siteyenasıl yani,şuan resimi göremiyor musun?
sen taktın bu siteye ya
gel benim siteye![]()

Kurmaya değer mi bilmem ama bana sorarsan bir bilenle işe başlamanı tavsiye ederim. Bu konuda bilgin yoksa hiç bulaşma bu işeama ne üstüne olsun bilemedim
önerilerinizi söylemekten çekinmeyin
mesela ne tür sitelerde gezersiniz hangi siteler daha çok raabet görür ve tutulur
önerin için teşekkürler ama deniycem sonuçta bunun üstüne okuyorum en fazla 50 liram gider oda tecrübe kazanmış olurumKurmaya değer mi bilmem ama bana sorarsan bir bilenle işe başlamanı tavsiye ederim. Bu konuda bilgin yoksa hiç bulaşma bu işe
O zaman arkadaşım sana başarılar dilerim inşallah bu konuda başarı sahibi olursun.önerin için teşekkürler ama deniycem sonuçta bunun üstüne okuyorum en fazla 50 liram gider oda tecrübe kazanmış olurum
teşekkür ederimO zaman arkadaşım sana başarılar dilerim inşallah bu konuda başarı sahibi olursun.
Arkadaşım zaten bir iş yapmaya kalksan bilgili kimse bulamamasın. Bulduklarında peltek peltek bilenlerdir.teşekkür ederim
de bilgili birisi beni ciddiye almiyo yani oyle biride bulamadm tek başıma yapicam insallah biseyler
Ben mi o.OHort
Mesajlara bak![]()