site yapıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
:D
ayti olarak değistircem logoyuda vaktim yok :D bilgisayara giremiyorum :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
yarin 10 saat web tasarm var yine :(
ben yataym yarin hallederim onu
size keyifli forumlar :D

Invoke

Invoke

Üye
haydi iyi geceler =P

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
:D
az kaldı alan adı alıcam ama ne olsun bilmiyorum işin ucunda boşuna apra vermiş olmak istemiyorum :/

Koskoca firma senin site açacağını duyunca hemen konunun üzerinde kampanya yapmış hemde %50 indirimli, Sen hala neyin kafasını yaşıyorsun? :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi

Koskoca firma senin site açacağını duyunca hemen konunun üzerinde kampanya yapmış hemde %50 indirimli, Sen hala neyin kafasını yaşıyorsun? :D

hahaha :D ben goremiyorum ki ya :(
yıl başına şu siteyi hazırlayarak gircem :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
hahaha :D ben goremiyorum ki ya :(
yıl başına şu siteyi hazırlayarak gircem :D

nasıl yani,şuan resimi göremiyor musun?

sen taktın bu siteye ya :D
gel benim siteye :gul:

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
ama ne üstüne olsun bilemedim :(
önerilerinizi söylemekten çekinmeyin :D
mesela ne tür sitelerde gezersiniz hangi siteler daha çok raabet görür ve tutulur
Kurmaya değer mi bilmem ama bana sorarsan bir bilenle işe başlamanı tavsiye ederim. Bu konuda bilgin yoksa hiç bulaşma bu işe

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Kurmaya değer mi bilmem ama bana sorarsan bir bilenle işe başlamanı tavsiye ederim. Bu konuda bilgin yoksa hiç bulaşma bu işe
önerin için teşekkürler ama deniycem sonuçta bunun üstüne okuyorum en fazla 50 liram gider oda tecrübe kazanmış olurum

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
önerin için teşekkürler ama deniycem sonuçta bunun üstüne okuyorum en fazla 50 liram gider oda tecrübe kazanmış olurum
O zaman arkadaşım sana başarılar dilerim inşallah bu konuda başarı sahibi olursun.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
O zaman arkadaşım sana başarılar dilerim inşallah bu konuda başarı sahibi olursun.
teşekkür ederim
de bilgili birisi beni ciddiye almiyo yani oyle biride bulamadm tek başıma yapicam insallah biseyler

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
teşekkür ederim
de bilgili birisi beni ciddiye almiyo yani oyle biride bulamadm tek başıma yapicam insallah biseyler
Arkadaşım zaten bir iş yapmaya kalksan bilgili kimse bulamamasın. Bulduklarında peltek peltek bilenlerdir.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
0MG90

0MG90

Üye
Hort
Mesajlara bak:haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt