Yardım Site Rütbeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
    Konu Sahibi
Site Rütbeleri
Bu sitede rütbeler ne işe yarıyor ? Onbaşı,yüzbaşı,binbaşı gibi . Rütbemizi nasıl yükseltiyoruz ? Bilgi verebilecek olan var mı ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Mesaj yazarak rütbe yükseliyor

Hiç bi işe yaramıyo

Invoke

Invoke

Üye
Sitedeki on tane yeni üyeden sen sorumlusun kardeş. Onlar bir yanlış yaparsa admin önce seni banlar.

• Beğen
Tepkiler: rzgzm, GDDR5, Esendağlı ve 2 diğerleri
mürteza16

mürteza16

Üye
Mesaj sayın artarak yeni rütbe alıyorsun. Mesela senin 25 mesajın olunca çavuş olacaksın. 50 mesajın olunca başçavuş, 100 mesajın olunca teğmen, 250 mesajın olunca üstteğmen, 500 mesajın olunca yüzbaşı, 1000 mesajın olunca da binbaşı olursun. :oke: Diğer rütbelerde bu şekilde devam eder.

Invoke

Invoke

Üye
Forum kurallarında yazmıyor. Ben sitede birçok yeri okudum ve öğrendim. Ama bunu ilk defa duydum. Acaba ben hangi 10 üyeden sorumluyum? :hmmm

Sen yarbay olmak üzeresin senin sorumluluğun daha fazla :ehe

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Forum kurallarında yazmıyor. Ben sitede birçok yeri okudum ve öğrendim. Ama bunu ilk defa duydum. Acaba ben hangi 10 üyeden sorumluyum? :hmmm
Onu kimse bilmiyor
Bi konuyu sen gördün ve karşı çıkmadın uyarmadın sen ceza alırsın bilgine :D

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten ben 10 kişiden sorumlu muyum ? Bunu bilmiyordum . Mesaj dediğinizde konu açınca ve konulara yazdıklarımız mı oluyor ?

mürteza16

mürteza16

Üye
Gerçekten ben 10 kişiden sorumlu muyum ? Bunu bilmiyordum . Mesaj dediğinizde konu açınca ve konulara yazdıklarımız mı oluyor ?
O 10 kişiden sorumlu olma kuralı(!) gerçek mi bilmem @adminlere sormak gerekir. :oke: Mesaj sayısı konulara yazdıkların oluyor. :oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bir sürü gereksiz yazı yazmışsınız onbaşı geyiğide neymiş gereksizler bölümümü burası?
rutbe sistemi: sitede yazdığın mesajların karşılıgı olarak belli mesaj sayılarında rütben yukselir.
ne işe yarar: şöyle söyliyim rutben yukselirken bazıları seni gereksizlerin muduru olarak görür bazılarıda site içindeki tecrubenden dolayı ihtiyaç oldugunda yardımı dokunabilecek biri malum teknoloji forumundayız.
mesela bir yorum yazdığında yada bir konu açtıgında; rutbene mesaj sayına bakarım actıgın konulara bakarım kimsin nesin? bunlar senin hakkında fikir sahibi olmama yardımcı olur

Bu sitede rütbeler ne işe yarıyor ? Onbaşı,yüzbaşı,binbaşı gibi . Rütbemizi nasıl yükseltiyoruz ? Bilgi verebilecek olan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR, mhmtkhrmn, mürteza16 ve 1 kişi daha
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
    Konu Sahibi
bir sürü gereksiz yazı yazmışsınız onbaşı geyiğide neymiş gereksizler bölümümü burası?
rutbe sistemi: sitede yazdığın mesajların karşılıgı olarak belli mesaj sayılarında rütben yukselir.
ne işe yarar: şöyle söyliyim rutben yukselirken bazıları seni gereksizlerin muduru olarak görür bazılarıda site içindeki tecrubenden dolayı ihtiyaç oldugunda yardımı dokunabilecek biri malum teknoloji forumundayız.
mesela bir yorum yazdığında yada bir konu açtıgında; rutbene mesaj sayına bakarım actıgın konulara bakarım kimsin nesin? bunlar senin hakkında fikir sahibi olmama yardımcı olur
Sağolasın

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forumda rütbe eglence amacli olmamakla birlikte istinalar olsada yardım, destek, paylaşımcı olan değerli uyelerimiz icin uygun gördüğümüz sistemdir.:locked:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, İhtiyar007, mürteza16 ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt