Sitedeki on tane yeni üyeden sen sorumlusun kardeş. Onlar bir yanlış yaparsa admin önce seni banlar.

Bilmiyormuydun?
Forum kurallarında yazmıyor. Ben sitede birçok yeri okudum ve öğrendim. Ama bunu ilk defa duydum. Acaba ben hangi 10 üyeden sorumluyum?Bilmiyormuydun?

Forum kurallarında yazmıyor. Ben sitede birçok yeri okudum ve öğrendim. Ama bunu ilk defa duydum. Acaba ben hangi 10 üyeden sorumluyum?![]()

Onu kimse bilmiyorForum kurallarında yazmıyor. Ben sitede birçok yeri okudum ve öğrendim. Ama bunu ilk defa duydum. Acaba ben hangi 10 üyeden sorumluyum?![]()

Sende tuğgeneralsin.Sen yarbay olmak üzeresin senin sorumluluğun daha fazla![]()

Sitedeki on tane yeni üyeden sen sorumlusun kardeş. Onlar bir yanlış yaparsa admin önce seni banlar.

O 10 kişiden sorumlu olma kuralı(!) gerçek mi bilmem @adminlere sormak gerekir.Gerçekten ben 10 kişiden sorumlu muyum ? Bunu bilmiyordum . Mesaj dediğinizde konu açınca ve konulara yazdıklarımız mı oluyor ?
Mesaj sayısı konulara yazdıkların oluyor. 
O 10 kişiden sorumlu olma kuralı(!) gerçek mi bilmem @adminlere sormak gerekir.Mesaj sayısı konulara yazdıkların oluyor.
![]()
Gerçekten ben 10 kişiden sorumlu muyum ? Bunu bilmiyordum . Mesaj dediğinizde konu açınca ve konulara yazdıklarımız mı oluyor ?
Ciddiye mi aldınız ?![]()
Ne bilim bende çok şey bilmiyorumNe ciddeye alacam.Ciddiye mi aldınız ?![]()
@-qarapapaq- ın şahidi @Sukut-u Hayal
Bu sitede rütbeler ne işe yarıyor ? Onbaşı,yüzbaşı,binbaşı gibi . Rütbemizi nasıl yükseltiyoruz ? Bilgi verebilecek olan var mı ?
Sağolasınbir sürü gereksiz yazı yazmışsınız onbaşı geyiğide neymiş gereksizler bölümümü burası?
rutbe sistemi: sitede yazdığın mesajların karşılıgı olarak belli mesaj sayılarında rütben yukselir.
ne işe yarar: şöyle söyliyim rutben yukselirken bazıları seni gereksizlerin muduru olarak görür bazılarıda site içindeki tecrubenden dolayı ihtiyaç oldugunda yardımı dokunabilecek biri malum teknoloji forumundayız.
mesela bir yorum yazdığında yada bir konu açtıgında; rutbene mesaj sayına bakarım actıgın konulara bakarım kimsin nesin? bunlar senin hakkında fikir sahibi olmama yardımcı olur