Site Koordinatörü ve Ekipleri

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Öneri Nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
böyle cok karısık olmus bence :D bırak dagınık kalsın :D

kemal21

kemal21

Üye
askeri kamp açalım oldu olacak

Εthnic

Εthnic

Üye

Seni ilgilendirmez benim ne düşünüp düşünmediğim sadee kendi işine bak oyunu kullan fikrini beyan etmiyorsan çek git senin gibi işgüzarlar ile işim yok benim terbiyeni takın....
Sırf beğenmediğin fikir diye aşağılamana gerek yok....
İnsanlar beğenmediklerini belli etmiş insanca yazı ile
sen insan olmadığını aşağılayıcı yazı yazarak belli etmişsin

oncelikle senin seviyene dusup sana senin dilinle cevap verecegimi dusunuyorsan bunu unut...yaptigin hakaretlerin site bazinda bir karsiligi olacaktir..
yaptigim yorumda ne gibi bir terbiyesizlik ve kucumseme hissettinde kalkip bana birton hakaret ediyorsun.. site ile ilgili forumda kayitli bulunan butun uyeleri ilgilendiren bir konuda yoruma actigin bir oneriyi sirf elestirisel bir yorum yaptim diye kalkip bana hakaret edeceksen en ufak bir elestiriye bile tahammul edemiyeceksen sana katilanlara bravo devip katilmayanlari isguzar ilan edeceksen butur boyunu ve haddini asan konulara burnunu sokmayacaksin.. eger yonetici olmak istiyorsan sitede yonetici olan arkadaslarin siteye vermis oldugu emekleri sarf ettikten sonra bunu basarabilirsin.. ama kisa yoldan yonetici olmak icin bu gibi oyunlara bas vurursan gereken kisilerden gereken cevabi alirsin...

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Gereği yok..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
sadece zorunluluk oldugu icin acilacak onca konunun okunulabilirligi ne kadar olacak hic dusundunmu...???
Seni ilgilendirmez benim ne düşünüp düşünmediğim sadee kendi işine bak oyunu kullan fikrini beyan etmiyorsan çek git senin gibi işgüzarlar ile işim yok benim terbiyeni takın....
Sırf beğenmediğin fikir diye aşağılamana gerek yok....
İnsanlar beğenmediklerini belli etmiş insanca yazı ile
sen insan olmadığını aşağılayıcı yazı yazarak belli etmişsin
Bu nasıl bir tepki böyle yahu.
Hayır anlamadığım üstte daha alaycı bir yorum var ama patlama bu arkadaşa olmuş.
Eskilerden tanıdığım birisini hatırattınız bana.

Eleştri kabul edemiyorsanız eleştiriye açık konular açmayacaksınız.
Bir üyemize sen insan değilsin demek ağır bir sözdür...

Size bir hafta verelim, bir sakinleşin de gelin.
Öneri tartışılabilirdi...

ffggff

Üye
Ben *KaRaCeLLaT*
Tamam Öyle Olsun Bakalım...
7 Güne Sakinleşeceğim Kesin Fakat Geri Döneceğim Kesin Değil...

Size İyi Günler ve Hayatta Başarılar...

--------------- Ekleme ---------------

oncelikle senin seviyene dusup sana senin dilinle cevap verecegimi dusunuyorsan bunu unut...yaptigin hakaretlerin site bazinda bir karsiligi olacaktir..
yaptigim yorumda ne gibi bir terbiyesizlik ve kucumseme hissettinde kalkip bana birton hakaret ediyorsun.. site ile ilgili forumda kayitli bulunan butun uyeleri ilgilendiren bir konuda yoruma actigin bir oneriyi sirf elestirisel bir yorum yaptim diye kalkip bana hakaret edeceksen en ufak bir elestiriye bile tahammul edemiyeceksen sana katilanlara bravo devip katilmayanlari isguzar ilan edeceksen butur boyunu ve haddini asan konulara burnunu sokmayacaksin.. eger yonetici olmak istiyorsan sitede yonetici olan arkadaslarin siteye vermis oldugu emekleri sarf ettikten sonra bunu basarabilirsin.. ama kisa yoldan yonetici olmak icin bu gibi oyunlara bas vurursan gereken kisilerden gereken cevabi alirsin...

Burası çok sevdiğim ve değerli bir form fakat Burda yönetici olsam ne olur ben gereken sitelerde zaten adminim senin gibi acemilerle muhattap olmam daha

Εthnic

Εthnic

Üye
Ben *KaRaCeLLaT*
Tamam Öyle Olsun Bakalım...
7 Güne Sakinleşeceğim Kesin Fakat Geri Döneceğim Kesin Değil...

Size İyi Günler ve Hayatta Başarılar...

--------------- Ekleme ---------------

Burası çok sevdiğim ve değerli bir form fakat Burda yönetici olsam ne olur ben gereken sitelerde zaten adminim senin gibi acemilerle muhattap olmam daha

isabet olur...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Admin olduğunuz belli zaten :d:
Neyse, konuya devam etmeye şu an için daha fazla gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt