Site ile ilgili iki sorun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Site ile ilgili iki sorun!
Dikkatimi iki sorun cekti. Bendemi oluyor, herkestemi bilmiyorum.

Birincisi Arama butonu! Arama butonu kimi zaman arama yapildiginda hicbirsey bulamiyor. Oysa forumda yapilan arama ile ilgili onlarca konu oluyor halbuki!

Gelen uyar bu:
Arama kriterine uygun sonuç bulunamadı, Lütfen başka bir Arama kriteri (Aranacak Kleime) vererek tekrar deneyin.

Ikinci soruna gelince. Kimi yerlerde (heryerde mi bilmiyorum) linkler calismiyor! Uyelik gerektirdigini soyluyor.
Soyle bir uyari var:
Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?

Mesela burdaki konuda linkler calismiyor.
http://www.maxicep.com/showthread.php?t=26310

Konuyu bu linkde aciklayacaktim ama yeni konu acmanin daha mantikli oldugunu dusundum...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bu hatalar hemen hemen forumun tüm kullanıcılarında yaşanıyor.

Üstelik hatalar bu kadar değil; ASCII kodlarını ben kullanamıyorum. alt + 0'dan sonra kod numarasını yazdığımda başka sayfalara yönlendiriliyorum. Bu durum canımı sıksa da ASCII kodlarını kullanmasak da olur deyip geçiyorum. :)

Belirtmiş olduğun ikinci hatanın düzeltileceği bildirildi, ama henüz ortada bir şey yok. Sorunun nerden veya neyden kaynaklandığını bulamamış olabilirler.. Bekleyip görecez. :)

LionHeart

LionHeart

Üye
üye olduğum halde linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekiyor yazıyor...
Bir de bir konuyla ilgili tonla bilgi olmasına rağmen bulamıyor...

iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Cevap icin sagolasin Chavrash. Umarim sorunlar en kisa zamanda duzeltilirler. Bu ikinci hata birkac gun oncesine kadar yoktu sanirim yanilmiyorsam...

Bu yeni Maxicep'in beta versiyonu diyelim oyleyse. Zamanla duzelecektir umarim...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yazmayı unuttuğum iki hata daha var:

1. Firefox ile kopyala/yapıştır yapamıyoruz; İE'de sorun yok.
2. Açılan konuda eklediğim resmi ortalamak istiyorum; 'resmi kaydır' sekmesi ile, resim ortalanıyor, güzel fakat forum da sağa doğru genişliyor. Dolayısıyla ortaya gıcık bir görüntü çıkıyor.

Bir de hata diyemeyeceğim bir şey var; İE'de kopyala/yapıştır yaptığım da sadece yazının kendi değil, alıntı yaptığım sayfadaki yazı renkleri de kopyalanıyor. Bir forumda sevmediğim şeylerin başında geliyor bu. :)

Ne çok hata var. :(

iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Son dedigine bende katiliyorum. Yukaridaki linki kopyalayip koydum ve rengini originaldeki gibi mavi renk yapti.

Arti olarak bir sorunda sanirim smiley'ler tam calismiyor. Onun yerine genellikle kodlarini gosterirken gordum cok kere. Bilmem halen oylemi. Tabi durum boyle olunca mesaj yazan kisinin ne yazdigini okumak guclesiyor ve zorlaniyorsun...

Konunun adini "Site ile ilgili birkac sorun" olarak degistiriyorum tabi degismiyor! lol...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mesajlarda görüken smiley kodları İPB'nin olduğundan dolayı vBullettin kabul etmiyor, HTML seçeneği açılırsa aşılabilir bir sorun diye biliyorum; ama tam emin değilim. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şuanda bende hiçbir başlığa müdahale edemiyorum. :)

Sorunlarla arkadaşlar ilgileneceklerdir yakın zamanda. ;)

Nazy

Nazy

Üye
Elle Yapıldığı Belli Olsun Diye Yapılmıştır...
Her Gülün Bir Dikeni Vardır Bu Dikenler Geçici...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...