Site hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Site hakkında
Ben bu siteyi çok öncelerden bilirdim çok duydum ve üstelik google üzerinde bir arama yaptığımda sonuçlarda bu sitenin adı geçen bölümlerde olurdu yanlız sitenin ise yaramayacağını düşünüyordum profilim den bakabilirsiniz üyelik tarihinden bu güne kadar bu siteye bağımlı oldum üstelik gerçekten mükemmel bir site olduğunu düşünüyorum ayni zamanda çok da faydalı bir site saymaya hiç gerek yok hepiniz forum anasayfa da ana başlıkları gördüğünüz gibi çoğu şey burada. Böyle birşey düşünüp siteyi kuran siteyi huzursuzluktan koruyan akışı sağlayan yönetici arkadaşlara buradan çok teşekkür ediyorum ayrıca siteye katkıda bulunan bilgisini paylaşan yardımcı olan arkadaşlarımızı da unutmayalım onlara da sonsuz teşekkür eder iyi forumlar dilerim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Asil biz cok tesekkur ediyoruz sizin gibi degerli arkadaslar edindimiz icin.

iyi forumlar

Ozan

Ozan

Admin
Sizin gibi sitenin kalitesini ve değerini bilen, hisseden üyelerle herşey anlam kazanıyor.

Tesekkurler ;)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Çok kotu bir site dahi olsa emeğe saygı duyulacak bence

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
MaxiCep geçmişi olan köklü bir forumdur. Aynı zamanda sürekli güncellenen içeriğiyle herzaman bir adım öndedir. MaxiCep'teki üyeler arasında bulunan sıcak ve nezih ortam başka hiçbir forum sitesinde bulunmamaktadır. Üye sayısı milyarları bulan yabancı forum sitelerinden tutun, milyonları aşan diğer Türk forum siteleri de dahil olmak üzere hiçbiri MaxiCep forumu ve üyeleri gibi kaliteli değildir.

MaxiCep bir CEP forumu gibi görünse de, kategorilerinin çeşitlenmesini sağlayan üyeleri sayesinde gitgide genelleşmekte ve gerçek sosyal ortama dönüşmektedir.

TheMadness

TheMadness

Üye
MaxiCep geçmişi olan köklü bir forumdur. Aynı zamanda sürekli güncellenen içeriğiyle herzaman bir adım öndedir. MaxiCep'teki üyeler arasında bulunan sıcak ve nezih ortam başka hiçbir forum sitesinde bulunmamaktadır. Üye sayısı milyarları bulan yabancı forum sitelerinden tutun, milyonları aşan diğer Türk forum siteleri de dahil olmak üzere hiçbiri MaxiCep forumu ve üyeleri gibi kaliteli değildir.

MaxiCep bir CEP forumu gibi görünse de, kategorilerinin çeşitlenmesini sağlayan üyeleri sayesinde gitgide genelleşmekte ve gerçek sosyal ortama dönüşmektedir.

Yakında twitter vb. kalmaz :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen zaten kullanmıyoruz:p

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt