Site Hakkında -> Konuların Onaya Tabi Kılınması | Giden ve Eylemlerimizden Şikayet Edilen Konular Hk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
yürü be başkan kim tutar seni :op:

haltie

haltie

Üye
başkan mı:ehe sağol müdür:sarıl::D

minoo

minoo

Üye
Çırak da geldi :utan

• Beğen
Tepkiler: haltie ve Mehmet
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
kürsüden başkanlar konuşur yeğen :D
bayram harçlığı mevzusunuda lütfen burda hatırlatma:ehe

• Beğen
Tepkiler: haltie
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Dostum yazı on numara.O boş konuya yazdığın mesajda öyleydi ağzına sağlık.Yönetim olarak birbirimize destek olmalıyız.Ben yönetimden haksız olarak eleştirilen her arkadaşımın yanındayım arkasındayım.

Anlamadığım tuba erva greenmile ikilisi birisi mod olduğunda çekemiyor ve sürekli sitede bir huzursuzluk ortamı oluşturuyor.Henryden şüphe edicem nerdeyse:hmmm Sürekli saldırı halindeler.Fullwara yaptılar Nura yaptılar en son minoya yaptılar zamanında bana yapmışlardı.Ama her defasında ağızlarının payını almalarına rağmen yüzsüzlükle devam ediyorlar.

Diyeceğim şu ki zaman birlik olma zamanı:DKendimi kürsüde konuşuyor gibi hissettim:eheBirbirimize destek olalım arkadaşlar.Ne kadar güçlü durursak o kadar azalır bu tarz boş konuşmalar.

Yürü be abi :D bende sen kürsüdeyken seni alkışlıyormuş gibi hissettim kendimi :ehe

• Beğen
Tepkiler: haltie ve Mehmet
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
kitle galeyana gelmeye başladı :D

• Beğen
Tepkiler: minoo
haltie

haltie

Üye
Mehmet abi harçlık işi yalan oldu yine:(

Evet maxicep baharını ateşleyen kişi oldum ben bir kahramanım forum kahramanı:aha:

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Mehmet
Ozan

Ozan

Admin
Güzel karar aslında Ata ancak ben siteyi tanımayanların, kendi aleyhlerinde konu açılmasın diye site hakkında bölümünü kendi denetimlerine bırakmıslar düşüncesi oluşacaktır bu sefer de ?

Ayrıca ilgili konuya yazdıgın mesaj için eline sağlık.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim Ozan.

Evet söylediğini öngördüm ancak yönetim müdahalesi gelene kadar şov yapmak isteyenlerin istediği şov yaptığı bir yer haline gelmesine göz yummak da doğru değil kanımca :hmmm
Hele bir de yandaşları biz görene kadar gelip destek de olunca sanki herkes bizim aleyhimize gibi bir tablo çıkıyor ortaya...
Şu anda en azından birimiz görmüş olacağız konuyu...
Yoksa onay vermeyecek değiliz, elbette vereceğiz.
Sadece giden üyelere ve işlemi beğenmeyen üyelere geçit vermeyelim diyorum ben. Zira burada arkadaşlarımızın da moral olarak çökme durumu oluyor. Düşünsene cevap da veremiyorsun, sen-ben görene kadar adama sayıyorlar istedikleri gibi...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Çok güzel düşünülmüş eline diline sağlık ata eyvallah. Birde site hakkındaki ezme,çırpma,karalama vb açılan konularda temizlense nasıl olur?

Ozan

Ozan

Admin
Konuları lehimize yönelik seçemeyiz yani site çok güzel, tesekkurler konuları kalsın da sitede şunu begenmiyorum sevmedim gibi konuları onaylamazsak, taraflı davranıyorlar işlerine geleni onaylıyorlar derler. Küfür ve hakaret olmadıkça onaylıyor ve cevaplıyoruz ondan .

minoo

minoo

Üye
Konuları lehimize yönelik seçemeyiz yani site çok güzel, tesekkurler konuları kalsın da sitede şunu begenmiyorum sevmedim gibi konuları onaylamazsak, taraflı davranıyorlar işlerine geleni onaylıyorlar derler. Küfür ve hakaret olmadıkça onaylıyor ve cevaplıyoruz ondan .

Bizim adımıza açılan, hakkımızda sayılan, sövülen konulardan bahsediyoruz ama biz..

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/konum-neden-tasindi-gereksiz-yere-578711.html

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/tahrik-eden-moderator-istemiyoru-z-m-545017.html

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/sikayet-su-moderatorun-uslubu-555447.html

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/yanlis-kisiye-atilan-haksiz-ban-548088.html

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/tahrik-eden-moderator-istemiyoru-z-m-545017.html

Örnekleri aramaya devam edersem çoğaltabilirim. Bu tür konulardan bahsediyoruz, site hakkındaki eleştirilerden değil.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sizler hakkındaki eleştiriler de site hakkında sayılır minoo, neticede sizler de yönetimin bir parçasısınız. Sizler de hata yapabilirsiniz, onlar da hatalı olarak sizleri eleştirebilir. Bunlar olabilecek şeyler...
Ancak;
Hakarete varan bir eylemleri olduğu takdirde general de olsa cezalarını alırlar (örnekleri mevcut).
Yapılması gereken haksız eleştirileri silmek değil, düzgün bir şekilde cevabını vermek olmalı. Haklıysak hakkımızı ortaya koyar, gereksiz yere uzamaması için de kilitleriz konuyu. Ama varsa bir sorunları sizle bizle siteyle, bunu dile getirebilmeliler.

Onaya tabi kılmaktaki amacımız da zaten bu tip haksız ve yıpratıcı eleştirilerin kolayca yandaş bularak sarpa sarmasına engel olmak zira sizinle sorunu olmayanlar konuyu da görmeyince öyle bir görüntü oluşuyor ki sanki tüm site sizden şikayetçi :ehe
Amaç üyeleri belki susturmamak ama belki ilk cevap sonrası konuyu kilitlemek :)

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
Ozan

Ozan

Admin
Sonra yöneticileri eleştiremiyoruz diye ayrı bir konu açarlar onaylamak zorunda kalırız içinde size yazacakları şeyleri yine yazarlar ama Ata nın da dedigi gibi, mesaj yazılmasına fazla müsade vermeden konuyu kitlemek en dogrusu. Ben zaten sürekli takipteyim, Ata da öyle. Size laf söyletmeyiz :coold:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve DiaBLoS
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
(h)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sonra yöneticileri eleştiremiyoruz diye ayrı bir konu açarlar onaylamak zorunda kalırız içinde size yazacakları şeyleri yine yazarlar ama Ata nın da dedigi gibi, mesaj yazılmasına fazla müsade vermeden konuyu kitlemek en dogrusu. Ben zaten sürekli takipteyim, Ata da öyle. Size laf söyletmeyiz :coold:

:op:

Tuba

Tuba

Üye
Biz mi üyeyiz üyeler mi yönetici bilmiyorum :ehe

üyenin birini pm ile uyardım konuya ilgisiz mesajlar yazmayın sohbet yeri değil dedim ( biliyorum amaçlarını konuyu üstte tutabilmek için yapıyorlar çünkü kendileri bir yerde yazmışlardı konuya güncel filan yazıp üstte tutuyoruz diye )

bana attığı pm de kızıp sen silme ben silerim dedi ben sildim mi kötü siliyor muşum :hmmm

bir de emir veriyor silmeden önce haber vercek mişim yok ben modum diyorsam silebilirmişim cevap vermedim zaten arka arkaya attı pmleri selam verdim borçlu çıktım diye buna denir sanırım :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt