Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Site Hakkında bölümü
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökhanates
Üye
Konu Sahibi
Site Hakkında bölümü
Site hakkında bölümü yönetici onaylı olsun. Herkes oyun yardımından tut takım haberine kadar bu bölüme açılıyor. Veya bu bölüme de mod atansın ve sürekli takipde olunsun
Samsunspor
Emekli Yönetici
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Ama böyle olursa zaten 4 yönetici var hergün binlerce yeni üye oluyor ,elbette bazıları bu bölüme konu açıyor bilmeden, 4 yönetici nasıl ilgilenecek hepsiyle yahu?
Ama olsa böyle bir sistem çok iyi olur
Ciddi mi ? Her gün burda s60 yardımı konuları oluyor. Neden bunları sürekli görelim, yarışma bölümü gibi onaydan geçsin
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Yönetici zaten görünce kapattığı konuyu neden onaylamadan kapatsin ?
Çoğu kez yönetici gelmeden önce biz yardım isteyen üyeye veya öneri sunan üyeye olumlu veya olumsuz cevap verip görüş bildiriyoruz...
Çoğu kez de gerekli cevabı üyeler veriyor
Yönetici zaten görünce kapattığı konuyu neden onaylamadan kapatsin ?
Çoğu kez yönetici gelmeden önce biz yardım isteyen üyeye veya öneri sunan üyeye olumlu veya olumsuz cevap verip görüş bildiriyoruz...
Çoğu kez de gerekli cevabı üyeler veriyor
Tamam da bunun konum ile alakası yok Ben bu tür konuların site hakkında olmaması taraftarıyım ve bunu da önlemek için böyle bir öneride bulundum. Senin dediğine kalırsa yönetici onaylı olan bölümler de de dediğin yapılabilir. Site hakkında, yarışma gibi kısımlar önemli kısımlar. Adının pek etiket olması bişeyi değiştirememiş demek
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Sonucu görünce ise değiştirip değiştirmediğini görürsün
Bir konu açıyorsan gelen yorumlara karşı saygılı davranmalisın laf sokacaksan o işten de iyi anlarım ...
Sonucu görünce ise değiştirip değiştirmediğini görürsün
Bir konu açıyorsan gelen yorumlara karşı saygılı davranmalisın laf sokacaksan o işten de iyi anlarım ...
Laf sokan yok Yorumun ilk başta çok itici geldi. Kendin adminmiş gibi bi hava oluşturdun bende görüşünün yanlışlığı için yorum yazdım. Sende bi yorum yapıyorsan o yorumunun eleştirilmesine saygılı olucaksın
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Sen yorumumu eleştirmedin imzamı ele alarak laf attın ...
Ben kendim gibi konuştum doğru olanı söyledim aynı artistliği yöneticiler söyleyince yapmaya da devam etmeni umuyorum ...
Sen yorumumu eleştirmedin imzamı ele alarak laf attın ...
Ben kendim gibi konuştum doğru olanı söyledim aynı artistliği yöneticiler söyleyince yapmaya da devam etmeni umuyorum ...
Öneriniz için teşekkürler ama konuların yanlış yerde açılmaması için bu mantığa göre tüm bölümlere onay sistemi getirmemiz gerek ... Onaylanacak konularla uğraşmak emin olun ki hiç kolay degil. Günde 250 bin civarı kişi siteye giriyor elbet yanlıs yerde konular olacak bzim görevimiz bunları taşımak, sizin ise duyarlı bir üye olarak göreviniz sikayet et butonunu kullanmak.