Site CSS ayarlarında sorun var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s13yman

Üye
    Konu Sahibi
Site CSS ayarlarında sorun var
Sayın site yöneticileri,

Lütfen ukalalık yada kendini bilmezlik gibi algılamayınız cümlelerimi.
Çoğunlukla izleyici olarak bulunuyorum Maxicep forumlarında ancak son bir kaç gündür CSS'de bir kaç sıkıntı gözüme çarptı.

Hem kendi bilgisayarımda hem de cafedeki bilgisayarlarda aynı sıkıntı çıkmakta (IE ve güncel sürümlerinde çıkıyor. FF ve Chrome'da belirmedi.)

Site header kısmı, kategori ve ileti sayfalarında biraz kayma mevcut. Sanırım gözünüzden kaçan bir kaç nokta oluşmuş tema yapılırken.

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan, NeedLeFLuff ve CryDaqqeR

Ozan

Ozan

Admin
Merhaba

Gözden kaçan bir nokta değil sadece internet explorer 6.0 adlı eski ve çağ dışı kalmış web tarayıcıda bu sorun oluşuyor onun dışında cep telefonları ve smartphone lar dahil hiçbir tarayıcıda kayma yok.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Merhaba

Gözden kaçan bir nokta değil sadece internet explorer 6.0 adlı eski ve çağ dışı kalmış web tarayıcıda bu sorun oluşuyor onun dışında cep telefonları ve smartphone lar dahil hiçbir tarayıcıda kayma yok.
:yuru

Bora

Bora

Üye
Bununla ilgili Ozan Bey e bende mail atmıştım, sonradan google chrome da ve firefox ta düzgün çalıştığını farkettim. Zaten internet explorer kullananda pek kalmadı artık.

Ozan

Ozan

Admin
Bu sorun, internet explorer 6 kullanıcıları için düzeltildi ..
Şu an tüm tarayıcılarda sorunsuzdur..

Bilginize

Doğan

Üye
Merhaba

kesinlikle evet ne chrome da ne de mozilla da böyle bir sorun olmuyor :)

Bora

Bora

Üye
Bu sorun, internet explorer 6 kullanıcıları için düzeltildi ..
Şu an tüm tarayıcılarda sorunsuzdur..

Bilginize

Çoğu internet kafede explorer 6 yüklü düzeltilmesi iyi olmuş. Sağol Negative.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt