Site çok mu yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L.J.

L.J.

Üye
    Konu Sahibi
Site çok mu yavaş
Ben siteye üyeydim ama şifremi ve nickimin tam yazılışını unuttum yeni bir nick aldım uzun zamandır girmiyordum ama site girmeyeli çok yavaşlamış 2. ci bir Server kullanmalısınız yoksa ben çok gıcık oldum bir bölüme girmek için 1 dk bekledim demin

Catty

Catty

Emekli Yönetici
2. server haricinde 4.serveri de etkinleştirdik..Yani toplam 4 server kullanılıyor..fakat sitenin hergeçen gün yoğun kullanımı ile tabi 4 server da buna cevap vermekte zorluk çekiyor..Üye sayısının artmasına paralel olarak ve hizmet kalitesini yükseltmek amacı altında yeni serverler açılacağını sanıyorum.

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
4 server bile fazla şuan gayet hızlı. Sizin pc de sorun vardır kesin. Çerezleri felan temizle öyle gir

L.J.

L.J.

Üye
    Konu Sahibi
2. server haricinde 4.serveri de etkinleştirdik..Yani toplam 4 server kullanılıyor..fakat sitenin hergeçen gün yoğun kullanımı ile tabi 4 server da buna cevap vermekte zorluk çekiyor..Üye sayısının artmasına paralel olarak ve hizmet kalitesini yükseltmek amacı altında yeni serverler açılacağını sanıyorum.

Sen normal üye değilmisin nerden biliyosun kaynağın sağlam mı ben 4 server kullanıldığını sanmıyoryum

Ozan

Ozan

Admin
Her sayfanın en altında, sayfa hakkında ve sunucu hakkında bilgi verilmektedir.

Örneğin sayfanın en altında
Bu sayfa 22 sorgu ile 2.6162 saniyede HP® Intel® Quad-Core Xeon™ sunucular kullanılarak oluşturuldu.
Maxicep Server 4​

Ayrıca site şu an gayet hızlı ancak ara ara yogun aramalar oldugunda veritabanı sunucusu yanıt bekletiyor bunu da çok yakın zamanda 5. sunucu( 2.veritabanı sunucusu) ilave ederek gidereceğiz 1 hafta içerisinde diyebilirim.

L.J.

L.J.

Üye
    Konu Sahibi
Gercekten siteniz epey büyümüş girmeyeli yoğunluk ondan yaşanıyor heralde

Ozan

Ozan

Admin
Evet 5. sunucu siparişi verildi az önce. Test ve yapılanmadan sonra bu hafta içerisinde aktif olarak faaliyete geçecek ondan sonra zaten en yogun aramaların biriktiği en yogun saatlerde dahi bekleme olmamasını bekliyoruz.

Odysseus

Odysseus

Üye
Harika. Maxicep yine bombasını patlatmış. 5. Server'la birlikte çok daha az problemler çıkacağını düşünüyorum.

Lion's Claw

Bende de kasıldığı oluyor.Ama server 5 çıkacaksa sorun kalmaz herhalde.

L.J.

L.J.

Üye
    Konu Sahibi
5. server siteyi hızlandırır hadi bakalım

arslansem

arslansem

Üye
Eskiden hiç değildi.Şu an sayfa yenilendiğinde az da olsa bi gecikme yaşanıyor.Yönetim el koymuş ama sağolsunlar :)

Ozan

Ozan

Admin
Bu haftasonuna yetiştiremedik 5.sunucuyu muhtemelen pazartesi akşam hizmete girecek açıklama yaparım zaten burada.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Şu anda inanılmaz yavaş site... 1 sayfa 1 dakikada zor açılıyor...

Catty

Catty

Emekli Yönetici

evet yaa :ss yaklaşık 10 dk önce giremedim siteye yavaşlığından dolayı sorun nedir acaba?

Bende öyle bir sorun yok çok hızlı ...
Ayrıca site çok tıklandığından ve kullanıldığından server cevab vermekte zorlanıyor ve bekletiyor.

Odysseus

Odysseus

Üye
Aynen bende. Bugün özellikle kanser olmak üzereyim.

Doğan

Üye
Bende öyle bir sorun yok çok hızlı ...
Ayrıca site çok tıklandığından ve kullanıldığından server cevab vermekte zorlanıyor ve bekletiyor.

hmm ozaman benden kaynaklanan bi sorun teşekkürler bilgilendirme için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt