sistemim gta 4ü kaldırır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
sistemim gta 4ü kaldırır mı?
arkadaşlar bu sistem gta 4 kaldırır mı:
İntel pentium dual core e6500 2.9 ghz işlemci
ati radeon 6230hd 512 mb
2gb ram

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
arkadaşlar bu sistem gta 4 kaldırır mı:
İntel pentium dual core e6500 2.9 ghz işlemci
ati radeon 6230hd 512 mb
2gb ram

GTA'ün istediği İşlemci Minimum çift çekirdekli, Pentium'dan sonraki nesil olan Core 2 Duo'dur. Bu İşlemci ile biraz sıkıntı olabilir. Düşük detaylar da GTA IV, 256 MB Ekran kartı belleği istediği için bunda sıkıntı yoktur. Ram'de yeterli düzeydedir.

Dampierre

Dampierre

Üye
ekran kartı çok düşük bence kasar ama en düşük ayarlarda denemelisin.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
yalnız işletim sistemim windows7. Uyumsuzluk yapabilir mi

futbol123

futbol123

Üye
kaldırmaz kardeşim boşuna deneme ekran kartın düşük seviyede boşuna masraf yapma

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
yalnız işletim sistemim windows7. Uyumsuzluk yapabilir mi

Windows XP, oyunlarda daha düşük Sistem gereksinim istediği için Windows Vista ve Windows 7 serisinde takılmalar veya reset atma gibi durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Windows 7 kullandığınız bir Sistemde Ram değeri en az 3GB olmalıdır. Windows 7 Sistem boşta iken 700 MB Ram kullanırken, olası bir yük durumunda Ram seviyesi yükselecektir. Bunun için XP Service Pack 2 veya Service Pack 3 kurmanız önerilir. Ayrıca Ekran kartınız da düşük değildir. GTA IV'ün minimum seviyede istediği Ekran kartı, 256 MB Nvidia GeForce veya buna eşdeğer bir Ekran kartıdır. İşlemci de 1.8GHz'lık Core 2 Duo bir İşlemci olmalıdır. Zaten kullandığınız İşlemcinin de FSB hızı ve çift çekirdekli olması da oyunun istediği İşlemci değerini karşılayacak türdendir ki, Intel'in Pentium E6500 mimarisi 1.8GHz'lık Core 2 Duo İşlemcisinden daha iyi özelliklere sahiptir. Fakat 1GB'lık bir Ram kaybı ile performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
berke ben call of duty mw2yi, black ops u, pes 11i, ac2 yi en yüksek ayarlarda takılmadan oynuyorum. Nasıl bu kadar düşük buluyorsun ekran kartını anlayamadım doğrusu.

India

India

Üye
o özelliklerle mi en iyi ayarda oynuyorsun :allalla:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
berke ben call of duty mw2yi, black ops u, pes 11i, ac2 yi en yüksek ayarlarda takılmadan oynuyorum. Nasıl bu kadar düşük buluyorsun ekran kartını anlayamadım doğrusu.

Berke arkadaşımızın Ekran kartları ile ilgili bir problemi var. Onun için ne yazdığını bilmiyor. Ayrıca "India" o özellikler derken zaten Black Ops'un istediği İşlemci, çift çekirdek mimarisinde yapılmış bir İşlemcidir ve Ekran kartı da minimum olarak 256 MB'dır. Ram ise 2GB'dır ve zaten Call of Duty Black Ops, Intel Core 2 Duo E6600 İşlemci istediğinden dolayı ve Intel Pentium Dual Core E6500 ile aynı mimariye sahip olan Intel Core 2 Duo E6600 eşittir. Sadece Core 2 Duo transistor ve İşlemci çekirdeği bakımından az birk fark ile Pentium'u geçiyor ki, buda fazla bir fark yaratmaz. Ayrıca Intel Core 2 Duo E6600 2006'nın 3. çeyreğinde çıkmıştır ve arkadaşın kullandığı İşlemci de 2008'in birinci çeyreğinde çıkmıştır ve E6600 ile eşittir. Ayrıca Ekran kartı paylaşımlı ise ki paylaşımlı, Ekran kartı yük altında kaldığı zaman zaten Ram tarafından takviye alarak bu açığı kapatır. Onun için yüksek ayarlar da oynayamama gibi bir durum yoktur. Bu diğer oyunlar içinde geçerlidir.

Buradan iki İşlemcinin de özelliklerine bakabilirsiniz.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
GTA 4 1.9 gb ram yiyor Xp de.
yani 2 gb ramla oynamak pek sağlıklı değil.İşlemcin de uyumsuz.
Yükleme hiç bir zevk almazsın oyundan.
Bu bilgileri istatistiklere veye sistem gereksinimlerine dayanarak söylemiyorum.Birebir yaşadığım için söylüyorum.Sen bu min sistem gereksinimi vs ile bulandınma kafanı.
Ben yükleme diyorum,hele de orjinalini satın alıp hiç yükleme :)

----------Eklendi @ 18:08:50 ---------- Yazıldı @ 18:07:09 ----------

Berke arkadaşımızın Ekran kartları ile ilgili bir problemi var.
Onun için ne yazdığını bilmiyor.

Hiç hoş durmuyor:oke:

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
elimden geldiğince çabuk oyunu alıp deneyeceğim arkadaşlar lütfen tartışmayı çirkinleştirmeyin:)

India

India

Üye
Pc mühendisi bu meselelerden anlayan biri. yanlış birşeyler yazdığımızı görünce düzeltmek istedi heralde

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
india bana güvenebilirsin en yüksek ayarlarda oynuyorum cidden

.BlueTR

.BlueTR

Üye
i5 işlemci tamam çok iy oynatıyor 1gb ekran kartı yüksek detaylar veriyor bende.ama ramın 3gb olması sıkıntı yapıyo arada mavi ekran geliyo:D.o ramlarla senin pc heralde hiç kaldırmaz bişeyleri yakmamaya dikkat et.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Benm tanıdımın bile intel dual core 3.0ghz'di
3Gb ram
1.5ekran kartı vardı ve en düşük ayarlarda bile kasıyordu düşü artıkk

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Ya bence Ekran kartı güzel duruyor sorun ondan kaynaklanmamalı. :hmmm

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar anlıyorum sizi ama ben black opsu nasıl oynuyorum en yüksek çözünürlükte(1376x768). Gta 4 un de ondan çok daha fazla bir grafiğe sahip olduğunu sanmıyorum.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Pc mühendisi bu meselelerden anlayan biri. yanlış birşeyler yazdığımızı görünce düzeltmek istedi heralde

Bakın "Indian" ben sizin mesajlarınıza ve doğal olarak hiçbirinizin mesajlarına karışmıyorum. Yalnızca bildiğim konular da konuşuyorum ve hergün Donanımları inceleyen biri olarak ve bu Donanımların hangi Donanımlar ile aynı seviyeye sahip olduğunu bilecek bir bilgiye sahibim. Sadece Ram açısından biraz sorun çıkabilir diye belirtmiştim. Çünkü İşletim Sistemi de kendi için bir bellek ayırdığı için, bundan dolayı da hafif takılmalar ve donmalar olduğun belirtmiştim. Fakat çoğu arkadaş ise ön yargılı davranarak direk olarak GTA IV bu sistemde çalışmaz diyor. Tartışma yaratma gibi bir lüksümüz yok ve zaten olamaz da.

İşin en garip yanı GTA IV'ün grafiklerini bu kadar büyütmeniz ki, GTA IV o kadar ağım şağım bir oyun motoru ile yapılmadı. Sistem özelliklerine gelirsek buda fanlar tarafından ortaya atılan birşey değil. Tamamen Rockstar Games tarafından incelenen Sistemler ile Minimum ve Önerilen Sistem gereksinimleri duyurulmuştur. 1.8GHz'lık Core 2 Duo İşlemci ile Intel Pentium Dual Core E6500 İşlemciyi karşılaştırmak yanlış olur ki, GTA IV'ün minimum seviyede istediği bir İşlemcidir Intel Core 2 Duo 1.8GHz... E6500 daha güçlü performansa sahip olduğu için aralarında uçurum gibi bir fark vardır. Fakat İşletim Sistemlerine göre bellek seviyesi, her yana dağıldığı için 2GB yerine 3GB Ram olması daha sağlıklıdır diye diğer konularda da açıkça belirtmiştim.

Call of Duty Black Ops'da da her ayrıntının, bu kadar net görünmesinin nedeni de görselliğinden kaynaklı bir durumdur. Diğer türlü GTA IV'de görsellik açısından o kadar ayrıntılı bir durum yoktur ve abartmaya da gerek yoktur. Onun için "lokallokal" arkadaşımız oyunu denedikten sonra gerekli açıklamayı yapsın. Eğer Ram tarafından bir sıkıntısı olur ise o zaman 1GB kayıp ile bunu telafi etmesi gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...