Sistemim gta 4 ü kaldırırmı bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
black months

black months

Üye
    Konu Sahibi
Sistemim gta 4 ü kaldırırmı bakarmısınız
Casper nirvana win7 4gb ram 500 gb hard disk 4.30 ghz çift çekirdek 2 gb atı radeon ekran kartı

futbol123

futbol123

Üye
işlemci modelin nedir 4.30ghz işlemci yok işlemci modeli ve ekran kartı türü nedir ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
casper ıse sorun var o kadar dandık bır marka sıkıntı cıkarabılır ısınma sorunu felan
galıba laptop 2 gb ekran kartı paylasımı olmalı
4.3 ghz ıslemcı cıktıda bızmı gormedık

Consul9

Consul9

Üye
çalıştırır, ama stabil olur mu bilemem :)

y n s c n

y n s c n

Üye
casper ıse sorun var o kadar dandık bır marka sıkıntı cıkarabılır ısınma sorunu felan
galıba laptop 2 gb ekran kartı paylasımı olmalı
4.3 ghz ıslemcı cıktıda bızmı gormedık

Şimdi casper'in iyisi var kötüsü var.. Sistemin içeriğini belirtirse daha rahat yardımcı olabiliriz..
Üreten markaya bakıcaksın distirbitörüne baksan ne olucak.. Heh bende sevmiyorum casper'ı o ayrı.
mesela exper veya acer onların casper'dan farklı bi yönü yok aynı işi yapıyolar...
En temizi asus kendi bileşenlerini kendisi üretiyo ve sorunsuz oluyo stabilde mükemmel cihazlar..

• Beğen
Tepkiler: Burak
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ıyısı kotusu deme kards casper kullanan 10 dan fazla kısı tanıyorum 1 kısı harıc hepsı sıkayetcı o 1 kısıde 3 aydır kullanıyor sımdılık sorunsuz

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bir yazım başka bir konu fakat Casper'la alakalı sizi uğraştırmadan Alıntı olarak yazayım... Şuan ACER minibook kullanıyorum çok daha iyi xD Ablamda seninkisinden daha iyi bir ACER kullanıyor..

Casper markası alanlar yemin ederim ..... << Anladın sen..

Birincisi servise gitmekten bilgisayar evdemi anlaşılmıyor..
Babam yıllar önce almıştı.. Sonra kırdı servise ikidebir gitmesinden ..
Sonra 2 ay sonra karne hediyesi olarak aldı babam..
Aynı şey hemen servise üstelik babama kazıklamışlar 2 GB ekran kartı dedi bir baktım 1GB töbe töbe al bu bilgisayarla döv beni.. xD 2 GB ile değiştirttim.
Yine hep servis oldu yemin ederim sinirlendim neredeyse kafasında parçalayacaktım babamın..
Bunun içinde ucuz satıyorlar..

NOT : Bu arada işsiz kalırsanız Casper Teknik Servisine girin her gün bir sürü PC gelecek iyi para kazanırsınız.. / CASPER MAĞDURLARI :D

----------Eklendi @ 13:04:59 ---------- Yazıldı @ 13:02:33 ----------

Bu arada kaldırır ama bence deneme hemen PC çöker bir boka dayanmıyor.. Sadece kaldırır dedim bak sana bişey söyliyiyeyim mi? Bunlar PC'lerin puanlarınıda değiştiriyorlardır mesela text dosyası ile değiştirilebiliyor xD

y n s c n

y n s c n

Üye
ıyısı kotusu deme kards casper kullanan 10 dan fazla kısı tanıyorum 1 kısı harıc hepsı sıkayetcı o 1 kısıde 3 aydır kullanıyor sımdılık sorunsuz

Sistemden anlayan birisi zaten casper almak kardesim, toplama yapar casper ekran kartını yükseltip işlemciyi düşük tutan bi şirket.
Haliyle performans alamıyosun.. ama bakarak alırsan yani modellerine bakıcaksın chipsetlerine bakıcaksın uyumlumu diiye vesaire..
3D mark puanlarına bakıp değerlendiriceksin o kadar kolay değil bilgisayar almak sonucta en az 1000 lira gibi bi para harcaman gerekli..
O yüzden dikkatli ve seçici olman gerekli.. Oo casper 8 GB ram 2 GB ekran kartı var diyip atlamicaksın.. 8GB ram nedir yahu hangi anakart 8 GB DDR3 destekliyor,
elbet vardır ama o bilgisayarın fiyatıda 2000 lirayı geçer.. 2GB ekran kartıdır 128 bit'se eğer hiç bi işe yaramaz çöpe at gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...