sistemi yenilemek istiyorum önerileriniz nedir ?

Konu Sahibi
kardeşim çok teşekkür ederim emek verip zaman ayırmışşın biraz geç cevap yazdım kusura bakma zaten ayın 11 ine kadar zamanım var o zaman alıcam maaşı benim şu anda alıcak olacağım parçaları sana söyliyim bana doğrusunu yanlışını anlatırsan sevinirim
1.öncelikle ekran kartı:nvidia 750 ti ile msı r7 370 arasında gidiyorum msı: bu linkteki 750ti yide biliyosundur umarım bu msi ı bi arkadaş tavsiye etti güzel kart dedi bilgilendirirsen sevinirim
2. 4gb ram ram farketmez 120 tl civarında kingston ram alıcam şu ankinin aynısı olabilir uyumlu olsun performans kaybı yaşamıyayım
3.ise bu ekran kartları için power power içinde sizin önerilerinizi bekliyorum
kardeşim çok teşekkür ederim emek verip zaman ayırmışşın biraz geç cevap yazdım kusura bakma zaten ayın 11 ine kadar zamanım var o zaman alıcam maaşı benim şu anda alıcak olacağım parçaları sana söyliyim bana doğrusunu yanlışını anlatırsan sevinirim
1.öncelikle ekran kartı:nvidia 750 ti ile msı r7 370 arasında gidiyorum msı: bu linkteki 750ti yide biliyosundur umarım bu msi ı bi arkadaş tavsiye etti güzel kart dedi bilgilendirirsen sevinirim
2. 4gb ram ram farketmez 120 tl civarında kingston ram alıcam şu ankinin aynısı olabilir uyumlu olsun performans kaybı yaşamıyayım
3.ise bu ekran kartları için power power içinde sizin önerilerinizi bekliyorum

O iki kartda 500watt çok rahat çalışabilir
Keyfinize göre takılın
Rami başlangıçta 4gb alıp yanına 4gb daha alabilirsiniz

R7 370 özellikleri nedir tam bilmiyorum ama verdiğin linkten baktım 256 bit ve directx 12 buda demek oluyorki 750 ti den biraz daha iyi bir kart fiyat farkıda 50 60 lira civarında. Çekirdek hızında 750 Ti 110 Mhz daha iyi bellek hızında R7 370 200 Mhz daha iyi. Ayrıca R7 370 te harici güç girişi var gördüğüm kadarı ile 750 Ti de yok. 4 Gb Ram götürür seni fakat 64 bit kurmalısın sistem en az 2 Gb kullanacak yeni nesil oyunların çoğunda 4 Gb yetmeyecek @Jelly Beanci nin dediği gibi ileride 4 daha alır takarsın yanına. Power ise en düşük 500w olsun bende Xigmatek Touro Serisi 80 Plus 500w var bütçene göre seçebilirsin.

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
ram 4 gb var şu an yanına bi 4 daha eklicem 8 yeterli sistem zaten 64 bit
O iki kartda 500watt çok rahat çalışabilir
Keyfinize göre takılın
Rami başlangıçta 4gb alıp yanına 4gb daha alabilirsiniz
4 gb ram takılı şuan yanına 4 eklicem 8 yeterli değilmi

Özel bi kullanımınız yoksa 8gb fazlasıyla yeterli

Ben en ağır oyunları oynadım
Ram max 7gb oldu

Kendi kullanımımda ise max 8.5gb ram kullana bildim
O da 16K render alırken falan