Bu sisteme bu anakart nasıl gider lütfen bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Bu sisteme bu anakart nasıl gider lütfen bakın
ARKADAŞLAR BUNDAN 3 AY ÖNCE BİR PC TOPLADIM PC Yİ 1200 E TOPLADIM SİSTEMİM ŞU
İŞLEMCİM:İNTEL CORE İ5 2400 İŞLEMCİ 3.1 GHZ 6MB ÖNBELLEK TURBO BOST TEKNOLOJİSİ
EKRAN KARTIM:NVİDİA AXLE 9800GT 1GB 265BİT DDR3
HARDDİSK:1TB SAMSUNG

Şimdi gelelim anakarta anakartım :ELİTEGROP H67H2-M3 bu marka anakartları çoğunlukla vestel arçelik gibi markalar kullanıyormuş benimde bu sisteme bu anakart gidermi diye kafamda soru işareti bıraktı yani yarı yolda bırakmaz inşallah
bu marka anakart kullanana arkadaşlarımız lütfen cevap yazsın kalitelimidir değilmidir dandikmidir öğrenmek istiyorum aslıdna asus takıcaktık fakat siparişi veren adam yanlış anakart getirtti sorna bidaah sipariş verdi ve bu markayı geitrtmiş bişeyde diyemedim
cevaplarınızı beklıyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
selam kardeş nasılsın görüşmeyeli :)
şimdi ecs kartlar hakkında hiçbir bilgim yok sorunsuz çalışır merak etme 2 yıl en azından sorun çıkarmaz diye düşünüyorum
ama sen fazla yüklenme overclock felan böyle çok uzun saatler 6-7 saat gibi ağır oyunlar oynama.
benimde kuzenimde var aynı marka anakart ancak bi sorun görmedik 3 yıl oldu :oke:

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Hayelet öncelikle iyiyim saolasın seni sormalı o okullar başladı maumunuz sınavlar falan filan işte fazla giremedim foruma overlock yapmıcam ssaten biliyosun :) 6-7 saat sadece metin2 oynarım oda fazla ağır bir oyun değil online oyun bilirsin belki yorumun için teşşekkür ederim

Bi sorum olcak verdiğim linkle tıklayıp özelliklerine bakarmısın anakart dan pek fazla anlamam özellik olarak kapasitör olayı varmış yani bu anakarta i5 2400 taktık sağlam bir işlemci hakkını vermesi lazım dimi :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
mobilden girdigim için linke bakamıyorum zaten bende okuldan dolayı cok az gırıyorum
işlemci desteginde işlemöci varsa ve işlemciye gereken watt degerini karsılıyorsa hıcbir sorun cıkmaz
kapasitör olayıda anakart katı kapasitörlü ise daha iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt