Sistem Uygulaması Yapma (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Sistem Uygulaması Yapma (Yardım)
arkadaşlar hani biz x-plore'u falan sistem uygulaması yapıyoruz ya çıkmadıkça asla kapanmıyor cihaz kassa bile, işte öyle bazı şeyleri sistem uygulaması yapan bir program var mı?
Örneğin kendi tarayıcısından falan youtube'a giriyorum. Video oynarken sayfayı aşağı falan indirmeye kalksam tarayıcı kendini kapatıyor. Oysa sistem uygulaması olsa kapanmazdı.

Yani menü ve ev ekranı gibi, asla kapanmamasını sağlayacak program yok mu arkadaşlar?

mustafasen

mustafasen

Üye
anladığım kadarıyla telefonun S40.o yüzden imkansız çünkü RAM yok.eğer smart phone ise kırmızı tuşla çıkma,menü tuşuyla çıkarsan program arkada açık kalır.Dönmek içim menü tuşuna basılı tutman yeterli.

'Patron

'Patron

Üye
anladığım kadarıyla telefonun S40.o yüzden imkansız çünkü RAM yok.eğer smart phone ise kırmızı tuşla çıkma,menü tuşuyla çıkarsan program arkada açık kalır.Dönmek içim menü tuşuna basılı tutman yeterli.
oha hacı naptın.1si onu bilmeyen zaten yok. 2.si onun sorduğuyla verdığın cevap alakasız.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi

oha hacı naptın.1si onu bilmeyen zaten yok. 2.si onun sorduğuyla verdığın cevap alakasız.

Evet kardeş benim soru ile n'alaka :D arkaplanda kalsın demiyorum, sistem uygulaması olsun diyorum. Ayrıca 5800 bir s40 cihazı değildir. :)

Del Rey

Del Rey

Üye
5800'a S40 diyeni de burda gördüm. :hmmm SISContents'te BrowserNG'yi editlerken .exe kısmında diskadmin gibi seçenklerin bulunduğunu biliyorum. Ordan ayarlanır herhalde. SPB Mobile Shell de öyle çünkü.

EDIT - Ben ikisine de baktım. SPB Mobile Shell'in yaptığı tek fark Pover Management, yani Güç Yönetimi. Kısaca, telefonu açıp kapasak bile kendiliğinden açılır yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt